2013-07-29, 12:17
|
|
Przyczajenie
|
Jak dobrze wyglądać w sukni ślubnej ??
Witam was drogie Panie. Ja przychodzę z takim zapytaniem odnośnie sukni ślubnej . http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,5287.html - moja suknia wygląda dokładnie tak , nie ma tego sznurowania tylko wstawimy zameczek aby wyglądała z tylu dobrze. Moja budowa ciała to 170 cm wzrostu , duży biust bo jest to 80J i lekki brzuszek (wynik walki z choroba) i moje pytanie do was jest takie czy sukienka na zamku i sztywna góra sukni delikatnie wygładza okolice talii czy tez nic sie w tej okolicy nie zmieni . Myslałam o zakupieniu usztywnijacego gorsetu ale nie chce na wlasnym weselu czuc sie jak sztywny rycerz , przymierzałam body (bagatela za 320 zl ) w ktorych moj brzuch wygladał gorzej niz jest a piersi prawie siegały mi do brzucha ( dodam ze jak na tak duze piersi sa one dosc jedrne i nie opadaja bardzo ) moze wy doradzicie mi jak delikatnie sie wyszczuplic w sukni czy moze jakis pas sciagajacy hmmm? a moze jednak gorset ?? prosze pomozcie slub we wrzesniu .... a chce wygladac jak prawdziwa panna mloda i prosze nie piszcie ze mam cwiczyc mniej jesc to brzuch spadnie - jestem od 6lat na diecie walcze z tarczyca i lecze sie na bezplodnosc dlatego w moim organizmie gromadzi sie duzo wody ,hormony do tego dochodza i ze szczuplutkiej dziewczynki zrobila sie duza kobieta .
|
|
|