2013-07-29, 13:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez lenik33
Zazdrosze że u Ciebie już po problemie, ja się jeszcze jakoś nie mogę ogarnąć i przegrywam gdy już zacznę, jedyna metoda nie zaczynać...
A chorobę, kiedyś Wam pisałam, mam chore jelito i kiedy mam nawrót potrafię schudnąć 7 kg w dwa tygodnie.. ale to nic dobrego..
|
No niestety, chyba trzeba się tego nauczyć... ja doszłam do wniosku, że całe życie nie będę sobie odmawiać przyjemności, a jak zbyt duży rygor sobie narzucę to potem skończy się to obżarstwem do porz.ygu. I nie to, że namawiam do słodyczy, broń Boże sama ich unikam, nie jem na co dzień, ale nie popadam w paranoję. Jak mam ochotę to zjem ciastko czy dwa, cukierka, czekoladkę. Staram się jeść z głową, a że wpadnie czasem coś słodkiego to cóż, tak bywa w normalnym życiu Ważne, by zachować umiar. A mi taka dawka wystarczy. I skutecznie poprawia humor
Ojjjj, to lepiej nie chudnąć w taki sposób... 
Cytat:
Napisane przez zooska
|
Rozmowna jesteś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|