Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 13:44   #322
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
dziewczyny trzymajcie mocno kciukasy dzis moj 31dc,ostatni okres mialam 29czerwca,narazie mnie nic nie boli jak na okres ale ja czesto niemam objawow przed okresem ehhhhh
a zwykle ilu dniowe masz cykle? wiesz kiedy mialaś owu ?

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
O ja uwielbiam obce dzieci, do tego wg. innych mam do nich podejście i mnie lubią. Często odwiedzam też moją koleżankę która ma bliźniaki bo dzięki nim mogę "nasycić" mój instynkt który dzięki takim wizytą jest zaspokojony na jakiś czas a do tego dzieci są mega zadowolone bo ja jestem tą ciocią która na wszystko pozwala i z która można szaleć do woli.
mnie wszystkie dziaciary znajomych napastują..zżyłam sie z nimi , zniżam się do ich poziomu i sobie jaja robię , rożne wkręty im robię..ale nadal uważam ze generalnie dzieci nie lubię :P dzięki temu nie mam jakiś ciśnień i nie patrze z zazdrością :P
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora