2013-07-29, 13:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI
Hej.
Ja w pl.
Upał okropny.Przebieraliśmy sie na lotnisku.
Cytat:
Napisane przez domciatko
U mnie bez zmian
Dali mi tabletki na ból
Mialam w nocy skurcze
4 minuty długie niektore
Co 10 minut
Czekam do 14
Sprawdza wtedy rozwarcie, postęp i dadzą żel
Jestem wykończona. Dopóki nie nam 4cm rozwarcia nie moge dostać ani gazu śni epiduralu.
Jeszcze trochę
A jeszcze wczoraj wieczorem musiałam zmienić salę na pojedyncza
Bo jakaś ☠☠☠☠.a obok z rodzinka śmiała sie ze mnie i że stekam na skurczach
Śmiali sie ze mnie i przedzezniali.
Aż sie poryczalam z tego wszystkiego
Mam teraz pokój jedynkę.
Od ponad godziny nie mam skurczy.
Dupa
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------
Teraz jest ok, od godziny z hakiem nie mam skurczy. Pytam czemu tak długo mnie ciągną, a oni mówią, ar starają sie jak najbardziej naturalnie. Żeby jak najmniej ingerować. Dupa. Nie chcą zrobic cesarki puki dziecko szczęśliwe. Robią mi ktg co trochę, ciśnienie malej w normie, przepływy ok, niby mówią, że na razie nie ma konieczności cesarki. Ze chcą ten żel podać, aby sama sie akcja rozwinęła i dac mi szansę urodzić sn.
Masakra jakas
|
Co za s☠☠☠☠ys...nki.
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Ale sie meczycie 
Oby skurcze ruszyly
Niebawem jedziemy na lotnisko pozegnac mame 
Alez te 2 tyg Nam zlecialy 
|
U nas też szybko zleciało.
Cytat:
Napisane przez ewi83
Domciatko  juz niedlugo bedziesz tulila coreczke w ramionach I o wszystkim zapomnisz
Ula- u nas tez sie czasami zdarzaja kupy poza pieluszka  Tydzien temu byla jedna po sama szyje
Antos od soboty ciagnie sie za ucho. NIe ma temperatury, wiec nie wydaje mi sie zeby to byla jakas infekcja ucha  Zastanawiam sie czy to nie zabki  Zaczal sie bardziej slinic I strasznie wszystko gryzie  Od soboty tez drzemki sa strasznym problemem, dzisiaj juz skapitulowalam I podalam mu smoczka ( a tak chcialam tego uniknac) I zasnal w ciagu 2 minut 
|
Zęby
|
|
|