Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 15:48   #841
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Kascysko, mnie też wkurzył ten wpis na wspomnianym blogu.. "Nie podaję źródeł, bo zaraz mnie wszyscy skopiują", "znam się na chemii i fizyce więc rozumiem co czytam", "studiowałam filologię i wiem co to plagiat" ... ja pier.... dobrze by było, gdybyś jej co nie co wytłumaczyła...
Mój brat się zabrał za jego przeglądanie i też to zauważył. Powiedział, że jeśli chcę, to mogę napisać, że wpis powstał przy współpracy z dr inż. , fizykiem, z ukończonymi kursami z zakresu ochrony własności intelektualnej Ewentualnie mogę podpisać moją promotorkę także, prof. chemii, na pewno się zgodzi, skoro tylko takie autorytety przemawiają
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
no ba, wiadomo nasza Kaś najlepiej prawi i do tego zrozumiale
Miło mi
Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Mówisz?

Komentarze na blogu są "najlepsze". Kiedyś czytałam inną podobną notkę na tym blogu, ale nie będę szukać. Szkoda mi nabijać wejść.
Mówię, widzę tych Anonimów jak pod moim wpisem o chelatowaniu

Mi się nie chce na to patrzeć, za wysoko cenię oczy me, już wolę je psuć z Wami
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Czas więc przeprosić się z szamponami GP. W ogóle jakoś polubiłam produkty tej firmy
Te szampony to delikatesy też nie są - mają SMS, siarczan, moc myjąca porównywalna z SLES. No ale na opakowaniu można napisać "0% SLES i SLS"
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora