2013-07-29, 15:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez say-hello
Kascysko, mnie też wkurzył ten wpis na wspomnianym blogu.. "Nie podaję źródeł, bo zaraz mnie wszyscy skopiują", "znam się na chemii i fizyce więc rozumiem co czytam", "studiowałam filologię i wiem co to plagiat" ... ja pier....  dobrze by było, gdybyś jej co nie co wytłumaczyła...
|
Mój brat się zabrał za jego przeglądanie i też to zauważył. Powiedział, że jeśli chcę, to mogę napisać, że wpis powstał przy współpracy z dr inż. , fizykiem, z ukończonymi kursami z zakresu ochrony własności intelektualnej Ewentualnie mogę podpisać moją promotorkę także, prof. chemii, na pewno się zgodzi, skoro tylko takie autorytety przemawiają 
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy
no ba, wiadomo nasza Kaś najlepiej prawi i do tego zrozumiale 
|
Miło mi 
Cytat:
Napisane przez *Basia*
Mówisz?
Komentarze na blogu są "najlepsze"  . Kiedyś czytałam inną podobną notkę na tym blogu, ale nie będę szukać  . Szkoda mi nabijać wejść  .
|
Mówię, widzę tych Anonimów jak pod moim wpisem o chelatowaniu 
Mi się nie chce na to patrzeć, za wysoko cenię oczy me, już wolę je psuć z Wami 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Czas więc przeprosić się z szamponami GP. W ogóle jakoś polubiłam produkty tej firmy 
|
Te szampony to delikatesy też nie są - mają SMS, siarczan, moc myjąca porównywalna z SLES. No ale na opakowaniu można napisać "0% SLES i SLS"
|
|
|