Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 15:54   #4256
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
aa diabli- pytalaś się o rozmiar stanika z alles mama przed ciążą miałam 70 B (maleństwo) . a teraz z tabelki wychodziło mi na granicy 70D i 70C - w końcu wzięłam 70C i leży super
chyba musze isc przymierzyć i najwyżej zamowie przez neta, bo stanik i buty to jednak ciężko dopasować na odleglosc

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Hej, Lonley W wygląda bosko pełnia szczęścia
Motylek ja też zamówiłam tą książkę, oprócz tego 1001 drobiazgow na wsi i powstrzymywałam się przek kilkoma innymi, ale stwierdziłam, że i tak jak narazie nic tam nie zobaczy więc będę tą biblioteczkę kompletowała wolniej bo mąż mnie z domu wyrzuci,
http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl...robimisie.html
jeszcze napewno będziemy mieli roznimisie, czereśniową, mamoko, mapy resztę z 1001 drobiazgów i pewnie lista się powiększy, tyle, że narazie czytamy czarno białe kropy
Kurde ten ząb który miałam robiony w czwartek ukruszył się i plaster wypada bede musiała isc jutro do dentysty i jeszcze dwie szyjki odsłoniete do zrobienia, ale nie dam się już bez znieczulenia, tylko nie wiem jak długo póżniej nie można karmić i nie wiem ile ml Kuba pije na raz do tego ostatnio nie chciał pic z butelki, ale myśle, że jak go przyciśnie to wypije jak narazie mam pół litra jeszcze jakies 150 sciagne i mysle, że mu styknie, a jak nie to dostanie znieczulonego cyca podobno tylko 1 % przechodzi
kolejna ksiazkowa maniaczka dzięki za tytuly, bo ja tez już "chomikuje"
i wspolczuje przebojow zębowych.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Vil Twój mały będzie mógł jeść we wrzesniu jagody, maliny, czarną porzeczkę i coś tam jeszcze. Nie wiem jak Ty ale ja zaczynam mrozić bo później tego nie dostanę
i cukinię i kabaczka też już jej zamroziłam jeszcze chce pomrozić kalafiora, brokuła i coś tam jeszcze.
A tak w ogóle to gdzie można kupić dynię?
taaa, a ja mam cala zamrazarke wypelniona mleczkiem ciekawe gdzie pomieszcze owoce dynie można kupic w warzywniakach - jeszcze trochę i będzie się pojawiać.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora