Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 17:09   #900
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie ma Ci w nich ciepło?

Słońce. Słońce wszędzie
Cholernie grzeją i na taką pogodę reagują jeszcze większą saharą Ale generalnie ślimak i problem z głowy

Słońce. Żar. Upał . Ostatnie, czwarte piętro i brak rolet.
Ale wzięło mnie na mycie podłóg i stwierdzam, że czuję się jak po przerzuceniu tony żelastwa na siłowni i przebiegnięciu maratonu I nienawidzę much, mieszkam tak, że mam okna od strony lasu i w domu mam muszaną masakrę ;oo Od dwóch godzin latam ze szmatą

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
Odpowiedz offtopowa - to bardzo niebezpieczne pytanie, wiecie ze mam kociego bzika i moge potem zawalic informacjami o kotach i zdjeciami kotow

Koty upaly przezyly choc Rusi bylo ciezko (w Irlandii fala upalow wlasnie sie zakonczyla), na przyszle lato ogole panne na tzw lion cat (czyli cialko podgolimy i zostawimy z 10 mm, zostanie jej miotla czyli ogon i kryza na szyji)

fotki z ostatniej chwilki (no prawie, z weekendu)
1. Skuter i Cycek pomagaja mi w pracy biurowej
2. Skuter i Cycek spia na wozie w sypialni (na swiezo zalozonej poscieli
3. Rusia na ruchomym mostku
4. Extra bonus - jak mi kocurki zapewniaja komfortowe spanie - oklad z kota na glowe i na nogi (meza tak fascynuje ze Skuter spi przytulajac sie do moich wlosow i buzi a ja nie laze podrapana na ryjku ze robi mi takie fotki i potem znajduje je na aparacie jak zrzucam zdjecia na kompa)
Ojojojojojojojojojojoj
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora