2013-07-29, 19:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez vil84
mąż dostał pracę  kilka min po wyjściu z rozmowy do niego dzwonili, że oferują mu od razu stałą umowę i zależy im na długotrwałej pracy  jako zastępca kierownika w firmie która zajmuje się naprawą przekaźników sieci play - będzie planował wyjazdy pracowników do napraw i zamawiał im hotele, itp - w sumie sama logistyka bo chodzi głównie o to żeby nie wyjeżdżali kilka razy w tyg do tego samego miasta tylko np. raz na cały tydzień 
praca od jutra  ja nie wiem jak ja sobie dam radę z Młodym cały dzień - wiem że praktycznie wszystkie z Was siedzą z dziećmi same w domu ale z nami mąż był praktycznie od początku
dziekujemy za kciuki  magiczne wizażowe 
|
Dasz sobie radę, Przemo to już duży chłopak 
Cytat:
Napisane przez vil84
|
Jak Ty go kurcze nauczyłaś pić wody? Ja mam problem z dopajaniem młodego, bo nawet przy herbatce z glukozą się krzywi A tak marzyłam by tylko wodę pił
Cytat:
Napisane przez maluska88
właśnie używa ktoś tych pieluch Dada z biedronki bo nie wiem czy brać moje z angli czy na tydzien kupic dada jak bede w pl.
|
Chyba sporo z nas używa Dady.
Cytat:
Napisane przez antoinettee
Hej, byłam u tego profesora w związku z kolkami Julki.
Jego zalecenia :
1) zmienić Bebilon 1 na NAN Pro1
2) Podawać Debridat 3x2ml, 10-15 min przed jedzeniem
3) Dicoflor 1x3 krople
4) Infacol 4x 1,2 ml
5) zrobić badanie moczu
Powinno ustąpić  , jeśli będzie strasznie krzyczeć aplikować czopek Virbucol
|
Ja słyszałam, że ten Debirat, który jest na receptę to naprawdę jest niezły.
Co do mleczek słyszałam, że Hippa są rewelacyjne- tam też są antykolkowe, a Dicoflor to chyba odpowiednik Biogai, ma odrobine inne bakterie, ale jeden pies. Acha i jak Infacol nie zadziała to spróbuj Sab Simplex.
Podobno najlepsze. Ja osobiście używałam, ale w dawkach mniejszych niż zalecane i średnio widziałam efekty, ale postanowiliśmy się przeprosić z Sabem i jednak podawać znów, tym razem w dawkach jak zalecane i sprawdzimy czy działa
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|