Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 19:44   #9968
ania2003
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
Tak dziewczyny mi się też wydaję że przed operacją tego nie zauważyłyśmy bo piersi były malutkie jakby ktoś spuscił z nich powietrze,
teraz są pełne i widać każdą różnicę,mam ten sam problem u mnie lewa pierś jest większa i brodawka faktyczne ucieka do zewnątrz ale lekarz odrazu mi powiedział że będą się od siebie trochę różnić ale ja jeszcze cierpliwie czekam na efekt końcowy bo jeszcze mogą się zmienić

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

A ja jeszcze dziewczynki moje kochane z innej beczki
w piątek moja córcia ma imprezkę urodzinową kończy 4 latka Będzie dużo dzieciaczków w jej wieku i cały czas myślę jak tu dobrze zorganizować całą imprezkę zeby dzieci sie nie nudziły i może macie jakieś ciekawe pomysły na pyszne jedzonko i zabawy za każde podpowiedzi z góry dziękuję
Proponuje wyciac maski na oczy . Przygotowac cekjny koraliki, gumke i piorka. Na maske naklejamy tasme dwustronna na ktora przyklejamy te wszystkie drobiazgi. Kazda dziewczynka bedzie mogla zrobic sobie maske na oczy, ktora pozniej zabierze do domu. Pozwoli to im zajac trochę tworczego czasu jak i zabrac pamiatke. A na przekąskę dobre tosty. Fajne tez sa koraliki do robienia korali i bransoletki. Zabiera sporo czasu i daje fajną zabawe. Podstawą na takich przyjęciach jest zapełnić tak czas aby nie mogly sie nudzic.