Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 20:59   #2583
jolanT
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Hah

Nie no nie dziwię się ja to bym chyba utłukła...
A przepychanki z urzędnikami... czasem mam wrażenie że idioci tam pracują. Dobitnie z nimi trzeba...
ja nie mam takiego wrażenia- to są idioci

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ooo moze sie zmeczyl - ogladaniem Rybek

eh nawet mi nie mow - ja dalej czekam na te zje.b.a.ne sykepenger i na pewno przed wylotem sie ich nie doczekam, szefa na wakacjach - centrala z Navu 3 listy juz mu wyslala by dostarczyl to pismo co jest potrzebne i NIC ZERO odezwu z jego strony, ale jes cien nadzieji ze moze przed wylotem pojde ze swoimi dokumentami i na ich podstawie cos mi tam wylcza - bo inaczje bedzie katastrofa - nie no jakies tam pieniadze mam, ale nie za duzo na taaaaaak dluuugi pobyt w PL - po ciuchy licze ze babcia Lolusiowa cos tam rzuci hihi

ja juz po ide jutro - bo dzis sie okazalo ze moja siostra nie moze mi tlumaczyc tej sprawy i musieli zadzwonic po innego tlumacza

wiec wiecie

i dzis mi siostra mowi ze jak wczoraj byla u kolegi na wyspie, to gadali o calej tej sprawie - no i on ze jak cos moze mnie ''przekimac'' do czasu az zwolni sie to mieszkanie na ktore czekam, on ma domek i jednen pokoju sie dla nas znajdzie - no i bede w czwartek wlascieleom mowila - zapalcilam za sieprnien kase - Gosia pojdzie spac do Agnieszki, ja sie juz zaczne juro pakowac do kartonow - tak zeby we 2 dni mozgli mnie przeniesc
i je.b.i.e mnie to - ze debilami nie bede mieszkala

no to sie wyzalialm
jakbym qrwa problemow nie miala

Milano spi - polegl po cieplej kapieli i goracej 125 !! - moze uda mi sie przespac tak ladnie jak wczoraj 6,30 H bez pobudki
tak to już jest, że jak kasa potrzebna to nie ma a jak już przyjdzie to nie wiadomo co z nią zrobić
dlaczego pieniądze z nieba nie lecą.. chociaż raz w roku
aa i nie zazdroszczę Ci sytuacji w mieszkaniu.. miałam podobnie kiedyś w Holandii, mieszkałam z psycholem, myślałam, że nerwicy dostałam ale na szczęście się przeprowadziliśmy! jeszcze zjarany trawskiem, wypity ehh
trzymam kciuki żebyś znalazła nowe lokum albo pozbyła się toksycznych współlokatorów!

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując