Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Błękitna laguna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 20:27   #9
dianeee86
Zadomowienie

Dot.: Błękitna laguna

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
świetne kolory i wykonanie jak zwykle perfekcyjne, ale dla mnie zbyt mocno wyciągnięty cień pod brew. Gdyby to był inny odcień błękitu, pewnie by mnie nie raził
Dzięki chciałam żeby ten kolor wyszedł na zdjęciach własnie taki mocny i chocia raz udało mi się że aparat nie zjadł koloru wyciągniecie było zamierzone

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ailatan1985 Pokaż wiadomość
Wykonaie jak najbardziej ok, bardzo staranny makijaż. Jednak nie lubię takich kolorów
Dzięki

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez izga88 Pokaż wiadomość
Starannie wykonany makijaż, tylko nie w moim guście
Dzięki

Cytat:
Napisane przez lusia2212 Pokaż wiadomość
Jestem tego samego zdania..
Dzięki

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Przylepa73 Pokaż wiadomość
Ja za to ostatnio jestem zakochana w miecie, turkusie i tym podobnych wiec dla mnie makijaz jest tak samo piekny jak dobranie kolorow Faktycznie nie wyciagnelabym go az tak wysoko w gore, ale z tego co kojarze lubisz tak sie malowac, wiec nasze zdanie powinnas traktowac z przymrozeniem oka
Ciesze sie że sie podoba no tak specjalnie go wyciągnęłam chciałam żeby efekt był naprawde mocny i widoczny na co dzien tak się nie maluję

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Makijaż jest naprawdę śliczny, kolorki świetnie razem wyglądają, zrobiony perfekcyjnie... Dla mnie jednak zbyt odważny i nie miałabym śmiałości, by tak wyjść
Hehe to tak jak ja dzięki

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez dawidzikowa Pokaż wiadomość
super, ja dodalabym troszke ciemniejszego z zewnatrz
Myśłałam o tym ale zrezygnowałam Dzięki
dianeee86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując