2013-07-29, 20:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Błękitna laguna
Cytat:
Napisane przez Yenotek
świetne kolory i wykonanie jak zwykle perfekcyjne, ale dla mnie zbyt mocno wyciągnięty cień pod brew. Gdyby to był inny odcień błękitu, pewnie by mnie nie raził 
|
Dzięki chciałam żeby ten kolor wyszedł na zdjęciach własnie taki mocny i chocia raz udało mi się że aparat nie zjadł koloru wyciągniecie było zamierzone
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
Cytat:
Napisane przez ailatan1985
Wykonaie jak najbardziej ok, bardzo staranny makijaż. Jednak nie lubię takich kolorów 
|
Dzięki
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
Cytat:
Napisane przez izga88
Starannie wykonany makijaż  , tylko nie w moim guście 
|
Dzięki
Cytat:
Napisane przez lusia2212
Jestem tego samego zdania..
|
Dzięki
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Przylepa73
Ja za to ostatnio jestem zakochana w miecie, turkusie i tym podobnych wiec dla mnie makijaz jest tak samo piekny jak dobranie kolorow  Faktycznie nie wyciagnelabym go az tak wysoko w gore, ale z tego co kojarze lubisz tak sie malowac, wiec nasze zdanie powinnas traktowac z przymrozeniem oka 
|
Ciesze sie że sie podoba no tak specjalnie go wyciągnęłam chciałam żeby efekt był naprawde mocny i widoczny na co dzien tak się nie maluję
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Vaineth
Makijaż jest naprawdę śliczny, kolorki świetnie razem wyglądają, zrobiony perfekcyjnie... Dla mnie jednak zbyt odważny i nie miałabym śmiałości, by tak wyjść 
|
Hehe to tak jak ja dzięki
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------
Cytat:
Napisane przez dawidzikowa
super, ja dodalabym troszke ciemniejszego z zewnatrz 
|
Myśłałam o tym ale zrezygnowałam Dzięki
|
|
|