2007-04-23, 22:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wpadki inteligentnego kierowcy w spódnicy!
Cytat:
Napisane przez Miss Blanca
A chociażby w wątku o dobrym kierowcy nie wiem co to dla ciebie znaczy,bo dla mnie dobry kierowca to taki,który potrafi poradzić sobie w każdej sytuacji nie ma wypadków umie jechać szybko i bezpiecznie nie narażając nikogo.I wybacz,ale dobry kierowca jest w stanie odróżnić swój samochód choćby to był tylko maluch.Ja nie jestem tak głupia,żeby szarpać klamki cudzego samochodu żenada!!!!!!!!
|
Nie rozumiem po co przenosisz dyskusję z innego wątku do tego. Mam wrażenie, że specjalnie szukasz zaczepki. Ja potrafię śmiać się sama z siebie, ponieważ nikt z nas nie jest doskonały. Ty chyba jednak o tym zapominasz.
Pozostaje mi więc jedynie życzyć ci, byś nigdy nie musiała przekonać się na własnej skórze, że własne umiejętności to nie wszystko. Nie wiem czy słyszałaś kiedyś o zasadzie ograniczonego zaufania. Domyślam się, że nie, skoro zakładasz, że jako idealnemu kierowcy nic ci się nie może stać. Wszak wszyscy inni na drodze powinni wiedzieć, jak świetnym kierowcą jesteś i nie powinni nawet wpaść na pomysł, bo wjechać w ciebie
|