Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-30, 09:20   #2566
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
W czwartek jedziemy do Teściów ogarniać te meldunkowe sprawy i nowy dowód. Już mi się nie chce Teściowa będzie miała dla mnie milion rad, czego nie powinnam, a połowa to zabobony. Ostatnio mi mówiła, ze jak macica nisko, to powinnam poskakać na piłce, to się podniesie i przyniosła mi takową piłę To jej mówię, że na piłce to się poród wywołuje, a ona, że może teraz, ale kiedyś to się go w ten sposób powstrzymywało
noo to jak Ty masz skurcze i jeszcze byś na piłce poskakała to już nei chce mówić co to by mogło być...
Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Pozatym martwi mnie,ze maluch jakos tak mniej sie rusza od 2dni.delikatniej i mniej...moze te upaly tak dzialaja i na niego.a wasze pukcze jak?tak samo jak w kazdy inny dzien zwawe?
zależy kiedy, bo czasami jest tak że mała bardzo mało sie rusza przez 2 dni, a potem nadrabia...

deszcz pada
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora