Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez Oliath
1: Eeeej, sis, co to tam masz takie fajne? Pokaaaaa...
2. Eeeej, nie pokazesz?! Mamoooooooooo!...
|
DOBRE!!!
Cytat:
Napisane przez domciatko
Urodzona 30 lipca. 1.56 godzina. 57 cm, 3.560 kg. Cesarka
z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------
nie przywitałam się....hejka
u mnie też była lekka burza o 23 i przeszła i dziś jest super wiaterek chłodny zero słońca
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------
Cytat:
Napisane przez bebe1987
Mam pytanie do dziewczyn, które rodziły drugie lub kolejne dziecko. Czy Wasi mężowie dostali zwolnienie z pracy na opiekę nad dzieckiem na czas porodu? Mamy niespełna roczną córeczkę, a mąż pracuje. Przed cc będę musiała położyć się do szpitala dzień wcześniej i poleżę ok. 4 dni. W tym czasie z Gośką musi zostać tata. Czy mu przysługuje jakieś wolne?
|
hmm mój mąż ma 3 dni opieki nad dzieckiem-bo się nalerzą 3 dni w roku bodajże. Jak ja będę w szputalu maz chce jeszczde iść do przychodni żeby wystawili mu opieke nad dzieckiem ze wględu na to ze będe w szpitalu niby bez problemu się nalerzy. a później 2 tygodnie ma na mnie lub na rodziców mozna wziać taka opiekę. Tak mi tłunaczył.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
|