Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-30, 09:29   #3071
malgo_li
Rozeznanie

Dot.: Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Jak można zakładać tampona "na sucho"? Aż mi się źle na dole zrobiło na tę myśl.

Masz jakieś podstawy do ciąży, skoro ją dopuszczasz? Test zrobić można, ale mogą być to problemy hormonalne. Nie martwiłabym się jednak tak szybko, bo jak piszesz - okres był zawsze regularny. Takie rzeczy bada się dopiero jak 3 miesiące coś się dzieje, a nie jak parę dni się spóźnia.
Dzięki za odpowiedź Nie zakładam tampona zupełnie "na sucho" bo jak mówię,mam jakieś tam małe plamienie wieczorem więc znając swoje obfite miesiączki wolę z rana założyć w pracy, sprawdzić po krótkim czasie czy coś się dzieje, bo ja na początku nigdy nie czuję,że dostałam, a już parę razy zostałam niemile zaskoczona i wolę uniknąć takich sytuacji w biurze. Jednak sprawdzam po 2,3 h i jak nic nie ma to już nie zakładam kolejnego. Jak nie ma rano, to już nie będzie go raczej A podstawy do podejrzeń o ciąży? Hmm, no używam prezerwatyw, jednak raz się zdarzyło bez, co prawda stosunek nie trwał do końca, ale wiadomo to? Pewności nie ma. Dobra, nie będę panikować, dam sobie jeszcze trochę czasu i zobaczę. Jak
malgo_li jest offline Zgłoś do moderatora