Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-30, 12:09   #449
colds
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Otylka urodziła się jako wcześniak i u wcześniaków to takie standardowe kontrole. Ta była lajtowa ale te, ktore mieliśmy zaraz po jej wyjściu ze szpitala i później co miesiąc to były straszne z zapuszczaniem kropelek na rozszerzenie źrenic i badaniem dna oka nie mogłam na to patrzeć
Kolejna wizyta na drugie urodziny
Melka dno oka miała badane już wcześniej, teraz tę wadę.. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
No tak, ja wróciłam to tutaj cisza
Ale burza była nad ranem, jak walnęło to aż podskoczyłam. Teraz pada, ale duszno okrutnie, czuję strużkę potu na plecach.
I w ogóle masakra jakaś, spasłam się jak świnia na wakacjach. Od dziś powrót na odpowiednie tory.
U nas też wczoraj taka niesamowita burza, obłęd jakiś!

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Ja nie eksmituję, bo nie mam gdzie na razie, a poza tym Kinga się za dużo budzi w nocy, żeby to miło rację bytu.
Ja właśnie rozglądam się za jakimiś mebelkami do pokoju Melki, około września/października chce Jej wyremontować pokoik.

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
ale jaja Lenka własnie zrobiła pare kroków trzymając się łóżka

angel - Tak, prowadzam. Tyle, że Melka już od jakiś 2 miesięcy chodzi przy meblach. Na początku wolała raczkować, bo nie była pewna swojej umiejętności, a teraz to.. wyciąga rękę i każe się prowadzić. Wszędzie. Dosłownie. Już mnie czasem nerwy biorą jak 434467850932raz pod rząd widzę tę zbolałą minę i słyszę 'eee dej!' .
No bo ile można . A weź się nie zgódź, nie miej czasu. Aha. Czeka się armagedon, orkiestra lepsza niż dęta