2013-07-30, 12:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez monarika
Otylka urodziła się jako wcześniak i u wcześniaków to takie standardowe kontrole. Ta była lajtowa ale te, ktore mieliśmy zaraz po jej wyjściu ze szpitala i później co miesiąc to były straszne z zapuszczaniem kropelek na rozszerzenie źrenic i badaniem dna oka  nie mogłam na to patrzeć 
Kolejna wizyta na drugie urodziny 
|
Melka dno oka miała badane już wcześniej, teraz tę wadę.. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie 
Cytat:
Napisane przez tamlin111
No tak, ja wróciłam to tutaj cisza 
Ale burza była nad ranem, jak walnęło to aż podskoczyłam. Teraz pada, ale duszno okrutnie, czuję strużkę potu na plecach.
I w ogóle masakra jakaś, spasłam się jak świnia na wakacjach. Od dziś powrót na odpowiednie tory.
|
U nas też wczoraj taka niesamowita burza, obłęd jakiś!
Cytat:
Napisane przez lilka00
Ja nie eksmituję, bo nie mam gdzie na razie, a poza tym Kinga się za dużo budzi w nocy, żeby to miło rację bytu.
|
Ja właśnie rozglądam się za jakimiś mebelkami do pokoju Melki, około września/października chce Jej wyremontować pokoik. 
Cytat:
Napisane przez aga_ton
ale jaja  Lenka własnie zrobiła pare kroków trzymając się łóżka 
|

angel - Tak, prowadzam. Tyle, że Melka już od jakiś 2 miesięcy chodzi przy meblach. Na początku wolała raczkować, bo nie była pewna swojej umiejętności, a teraz to.. wyciąga rękę i każe się prowadzić. Wszędzie. Dosłownie. Już mnie czasem nerwy biorą jak 434467850932raz pod rząd widzę tę zbolałą minę i słyszę 'eee dej!' .
No bo ile można . A weź się nie zgódź, nie miej czasu. Aha. Czeka się armagedon, orkiestra lepsza niż dęta
|
|
|