Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-30, 11:30   #600
Lady Ali
Rozeznanie

Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Pokaż wiadomość
strongwoman zdjęcia cudne a wiesz ,ze ja wczoraj też miałam gina na 14:30 super babka i rozwiała moje tresy z ostatniej wizyty u durnego lekarza msc temu;/ ale nawet nie chce mi się o nim pisać

LadyAli j nie wiem jak Ty wyrabiasz z tymi ćwiczeniami, powtarzam ,ze jesteś moim bohaterem ja pośladki i ramiona zrobię z marszu i rano i wieczorem. po razie więcej chybabym umarła,ale nogi nie mogę zrobić , po 5 i pol minuty po prostu siadajm i nie mogę wstac, słaba kondycja się kłania, wczoraj się zmusiłam i zrobiłam te 10 min na nogi ,ale chodzić nie mogę dzisiaj już nie wspomnę,ze dopiero jutro zacznę te na brzuch, też pewnie będą jaja
a w ogole patrze na te moje wymiary i coś chyba mnie wydęło, bo to raczej niemożliwe,zebym przytyła 7cm w okolicy pępka, jakas MASAKRA!!

madziullka no super,ze zaproszenia rozdane, coraz bliżej te NASZE wielkie dni, ja już się tak doczekać nie mogę ,ze nie macie pojęcia , juz niecały msc...

Lenik33 Martuś kochana samotnośc to okropna rzecz, ale masz rację,ze nie ma nic na siłe, miłośc sama się znajdzie, może teraz jest ten czas jaki możesz poświęcić sobie i Lence, a na facetów przyjdzie czas, na tego jedynego
pięknie ćwiczysz, ja dostanę kompleksy przez Was kobietki oby ten stres przedślubny znowu mnie dopadł

ppaulinka1990 jak się cieszę,ze już w domku będziecie niedługoklaski : i że malutka zdrowa

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

malutka_ziutka witamy i obiecujemy pomoc i wesprzeć

i Martuś trzymam kciuki dzisiaj

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

malutka_ziutka witamy i obiecujemy pomoc i wesprzeć

i Martuś trzymam kciuki dzisiaj
Aniu ja brzucha nie jestem w stanie zrobic:P slaby pikus ze mnie)Brakowało cie tutaj wczoraj
Lady Ali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując