2013-07-30, 14:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez misiaczka555
Miałam podobna akcje ostatnio 
Dzwoni domofon (około 12, oboje z TZ w pizamach bo lezelismy jeszcze w łóżku) i słyszę "straż graniczna, możemy wejść?". Pomyślałam ze koleżanka robi sobie jaja i mówię "wchodz".
Otwieram a tam 2 obce mi babki pakują sie mi do domu. Ustanowiły sie na sofie, nie przedstawiły tylko pytanie od razu czy pracuje i gdzie. To pomyślałam ze moze ZUS mnie kontroluje i potajniacku przyszły
Ale potem okazało sie ze jestem świadkiem w sprawie przeciwko zupełnie mi obcemu falszerzowi dokumentów bo miał na swoim komputerze skan mojego dowodu 
|
I co i co??? wiesz coś więcej? szok, że gość miał taki skan 
Cytat:
Napisane przez angelak86
a powiedzcie mi sierpniówki czy macie już rozłożone łóżeczka? U nas jeszcze 2 tygodnie, mieszkamy w kawalerce więc miejsca za dużo nie ma, ale tak okrutnie korci mnie żeby już je poskładać  z 1 strony wiem że będzie zagracone niepotrzebnie a z 2 strony to tak silna potrzeba hehe, biję się z myślami 
|
Rozkładaj, zawsze można folią albo prześcieradłem przykryć żeby się nie kurzyło, a dwa tygodnie to już niedługo
|
|
|