Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mąż jest zaniedbanym starym dziadem POMÓŻCIE!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-30, 14:42   #1
aniaxka
Przyczajenie

Mąż jest zaniedbanym starym dziadem POMÓŻCIE!

Witajcie drogie wizażanki, Nie mam nikogo obiektywnie patrzącego na mój problem z boku, więc zwracam się o porade do Was kochane.
Mam 36 lat, mąż 35, pobraliśmy się dziesięć lat temu, mamy 9-letniego syna.
Nigdy nie było między nami fajerwerków, ale mąż jest dobrym człowiekiem i moge zawsze na niego liczyć, tak jak on na mnie.
Problem tkwi w tym, że on wogóle o siebie nie dba - NIE CHODZI DO DENTYSTY, brak mu jedynki,(i nie tylko) ale wydaje sie tym nie przejmować. Powiedziałam, że skoro tak mu dobrze to nie będziemy się całować - no i się nie całujemy od dawna. A on do dentysty nie poszedł.
Po drugie ma kiepskie wyniki cholesterol nadciśnienie, a ulubiony sposób spędzania wolnego czasu to piwo,komputer i telewizor
Jestem załamana, bo patrzę na spoconego tłustego prosiaka,puszczającego bąki, który kiedyś był fajnym facetem. Nie wiem jak do niego dotrzeć, rozmowy nic nie dają, awantury też nie.
Wystarczyłoby kilka godzin sportu w tygodniu i raz w miesiącu dentysta na dobry początek, ale nie chce mu się
Zaznaczę, że nie jestem ideałem ale staram sie w miarę możliwości dbać o siebie. Nie wiem co robić. Proszę o radę bo łapie już strasznego doła
Żyję już trochę na tym świecie i zauważyłam, że jak kto ma w sobie dar by błyszczeć, to będzie błyszczeć nawet przez sześć warstw brudu, a ci, co błysku nie mają, błyszczeć nie będą, choćby ich nie wiem jak polerować.
Terry Pratchett
aniaxka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując