Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA MONTIGNACA - kto sie przylacza?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-30, 17:57   #1209
sjeeny
Raczkowanie

Dot.: DIETA MONTIGNACA - kto sie przylacza?

Cytat:
Napisane przez sjenny
na jutro mam uszykowane
1/6,30- górskie, reszta twarogu chudego, ciut mleka 0,5 ( dla konsystencji ), 4 morele suszone, może borówkę dorzucę nie dorzuciłam
2- 10,00-grilowana pierś, pomidor, ogórek małosolny, cebulka dodałam połowę ciepłego camemberta

3-14,00 -dalej mam zagwozdkę, jeśli zostane dłużej w pracy - a możliwe bo dziś przez serwer dużo zawaliłam może kupię jakąś rybę wędzoną z kapustą kwaszoną

4-17,30 reszta soczewicy zielonej - jeśli się nie popsuła z warzywami na patelnię - mam nadzieję, że znajdę jakieś bez ziemniaków i kukurydzy - może dorzucę troche tuńczyka nie znalazłam dołożyłam ugotowane na parze brokuł i kalafior
i zestaw pytań
ugotowałam na parze marchewkę ale ugryzłam kawałek i odłożyłam - została wszakże zrehabilitowana ale jak z nią, dziewczyny naprawdę jest?

jak spowiedź to ja też się wyspowiadam

rano 200 ml kawy - pluja w pracy - bez mleka
17 -200 ml kawy arabica, ziarnista z ekspresu ciśnieniowego
odczuwam mniejszą potrzebę picia kawy ale ta pogoda, plus moje standardowe ciśnienie 90/45 błagają o kawę

2- grzech woda lekko gazowana lub wysokozmineralizowana ( efekt podobny ) wyrzucić z menu i nie pić?

więcej grzechów nie pamiętam

na jutro plan
1 - 6,30 - płatki, kefir 1,5%, morele, śliwki suszone, kilka ziarek słonecznika
2- ok 10 - grilowana pierś ( malutka resztka ), trzy kabanosy niedługie, jajko, sałata lodowa, pomidor, cebula, ogórek małosolny ( dodałam musztardę francuską kamisa -szit - potem doczytałam, że moja partia zawiera cukier ale dałam jej łyzeczkę wyrzucać wszystko? )
3 - ok 14 - brokuł, kalafior, marchew na parze ( jesli można ) reszta z dziś, makaron
4- ok 17 - reszta soczewicy, może fasolka szparagowa, moze krewetki odgrzebię ( można je zamrożone wrzucać na wrzątek? )

teraz kolejny zestaw pytań
z góry dziękuję dziewczyny

jakie puszki jecie ( tz nie puszki tylko ich zawartość ), na co zzwracać uwagę, chodzi mi głownie o ryby

słoiki? żadne marynaty się nie nadają (bo cukier ) ? buuuuuuuu

dziś rano chwila zwątpienia, bo wczoraj 0,5 kg na plusie, dziś drugie
ale zacisnęłam zęby, trwam

moje godziny pracy
można by książkę napisać
generalnie zrobię swoje i idę do domu, czasem mam atak pracowstętu i uciekam np o 12 , najczęściej jednak zostaję zarzucana masą innych obowiązków i wychodzę późno. Do tego muszę się przebić w godz szczytu przez remontowane miasto ( zamknięty jeden wiadukt - ważny ) po dzidzioła do przedszkola - efekt - ET go home o godz 17-18

zazwyczaj wstaję o 4,50, w pracy musze być o 5,20 powinnam kończyć ok 14 bywa różnie plus godz na powrót

w soboty pracuje do 12-13, czasem mam wolne

nie wiem czy Rubik być coś mądrego wymyślił na mój plan dnia
"Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami: lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, a religie niszczą duchowość."
sjeeny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując