2013-07-30, 23:37
|
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec - skórzana rozkloszowana, kwiecisty strój kąpielowy itd- różne rozmiary
Zapraszam - mysle że na dniach mogą pojawiać się jakieś dokładeczki
Witam moje drogie w kolejnym wątku wymiankowym
Regulamin taki jak u wszystkich
Mini Wish:
jasne podkłady,
kremowe, skórzane,z łatami rurki lub tregginsy,
ciekawy strój kąpielowy,
gorsety,
gry erotyczne,
t-shirty oversizy,
sweterki oversizy,
ubrania z łatami,
kożuszek,
koturny, platformy, botki, trampki i ogólnie obuwie rozmiarek 37 
ciekawe sukienki,
spódnica asymetryczna - tył długi przód krótki 
pończochy czarne
bluza z uszami - najchętniej taka jak w obecnej kolekcji hausa - oddam za nią wiele 
i ogólnie co mi wpadnie w oko 
1. Kwiecisty piękny jednoczęściowy strój - zakupiony w niemczech jednak okazał się za duży ma usztywniane miseczki, nie pamiętam marki ale mogę sprawdzić rozmiar to ok 36-38, niestety nie zdążyłam zrobić fotki tyłu jest on tak pięknie zaokrąglony, połowa plecków jest odkryta Jest naprawdę prześliczny i zjawiskowy powybrzydzam
2. Identyczny strój jak powyższy lecz w kolorze czarnym Zdjęcie na życzenie
3.Swetrek - w paseczki jak poncho - ale ma rękawki - za coś fajnegoo - Od XS do M
4. Bluza z kotem - jest świetna z bardzo dobrego materiału od XS-S za coś fajnego z H&M
5.Bluza z Pandzią kolor bardziej morski niż na zdjęciu XS/S za coś fajnego tylko raz miałam ją na sobie
6. Pikowana torebeczka
7 Platformy czarne, z cyrkoniamii - ale nie wyglądają tandetnie rozmiarek niby 38 ale 37 też będzie oki - ubrane zaledwie raz stan bardzo dobry - tylko za coś ekstra
8. Chyba wieczne - bo dosłownie nie zniszczalne balerinki karmelowe - skórzana wkładka oddychająca, naturalny zamsz , bardzo dobre i wygodne balerinki, naprawdę długo jeszcze komuś posłużą - rozmiar 36,5 czyli takie 36/37
Edytowane przez _Dusia_
Czas edycji: 2013-10-03 o 18:32
|
|
|