Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-01, 06:56   #3135
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Re: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dzień doby dziewczyny! U mnie panuje rodzinny chaos z babcią na czele.. Serio z rodziną najlepiej tylko na zdjęciu. Jeszcze teraz rodzina zarządza, gdzie ma mieszkać mój TŻ na przyjazd rodziny, żeby babcia mogła u mnie nocować i udostępnić rodzinie swoje mieszkanie.. Bo dla niej nie komfortowo jest nocować z nimi. Ja mam w domu 5 zwierząt z czego pies jest na specjalnej diecie i wczoraj miał kolejny atak z strony swojej choroby, jest bardzo osłabiony i szlag trafi jego jelita jeżeli babcia da mu kęska.. mam kota a babcia musi spać przy otwartym balkonie. No i większość drzwi ma specjalne zamki, żeby kot nie dostał się do gryzoni a babcia uważa, że te sobie dadzą radę bo są w klatce i ona nie będzie drzwi zamyka.. sorry za nie dogonienie wątku i wtrącanie się z prywatą ale TŻ na wyjezdzie i muszę się gdzieś wyżalić
A musisz sie zgadzac zeby nocowala? Bo jk rozumiem Twoje Tz musi sie wyniesc I zwierzeta beds mialy jakies tam zawirowania tglko dlatego ze Twoja babcia chce kogos nocowac u siebie? Ja bym sie nie zgodzila

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora