2013-08-01, 07:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka
Siemkaaaaa kochane
Jezu co u mnie sie dzieje
Z tym remontem to bede sie grzebac chyba z tydzien!
Na dodatek moja mama zlapala zajawke, uznala ze warto bedzie salon lekko zmodyfikowac i przedpokoj 
Oszalala chyba
U mnie jest jeden wielki rozp.dol 
Juz niczego znalesc nie moge
Takze kazda zdrowaska za mnie na wage złota 
|
Buahahahaha poprawiłaś mi humor z rana
Twoja mamuśka idzie za ciosem jak już rozpie.rdolnik to na całego, co się będzie dwa razy kurzyć, brudzić i sprzątać 
Odmówię dziś zdrowaśkę w Twojej intencji w trosce o Twoją kondycję fizyczną i psychiczną 
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka
No nie mow! Musze w takim razie koniecznie z nia pocwiczyc 
Juz sie nie moge doczekac az bede miala warunki
Bo wczoraj juz nie cwiczylam, bo nie mam jak 
|
No masakra jest lekkie, niepozorne ćwiczenia, trwające zaledwie 11 minut tak mnie sponiewierało, że chodzenie sprawia ból 
Ty się teraz zmachasz przy remoncie to masz ćwiczenia odbębnione 
pipson, trzymaj się tam dzielnie z jedzeniem (bagietki, sery i te sprawy ), dużo spaceruj, a waga nie wzrośnie zresztą, jedziesz na wakacje! Wyluzuj i nie myśl o tym! później będziemy się martwić w razie co życzę szczęśliwego, bezproblemowego lotu (bezpośredni tak? ) i udanego wypoczynku do napisania!  
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|