Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-01, 07:05   #1789
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Siemkaaaaa kochane

Jezu co u mnie sie dzieje

Z tym remontem to bede sie grzebac chyba z tydzien!
Na dodatek moja mama zlapala zajawke, uznala ze warto bedzie salon lekko zmodyfikowac i przedpokoj
Oszalala chyba

U mnie jest jeden wielki rozp.dol
Juz niczego znalesc nie moge

Takze kazda zdrowaska za mnie na wage złota
Buahahahaha poprawiłaś mi humor z rana
Twoja mamuśka idzie za ciosem jak już rozpie.rdolnik to na całego, co się będzie dwa razy kurzyć, brudzić i sprzątać

Odmówię dziś zdrowaśkę w Twojej intencji w trosce o Twoją kondycję fizyczną i psychiczną

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No nie mow! Musze w takim razie koniecznie z nia pocwiczyc
Juz sie nie moge doczekac az bede miala warunki

Bo wczoraj juz nie cwiczylam, bo nie mam jak
No masakra jest lekkie, niepozorne ćwiczenia, trwające zaledwie 11 minut tak mnie sponiewierało, że chodzenie sprawia ból

Ty się teraz zmachasz przy remoncie to masz ćwiczenia odbębnione

pipson, trzymaj się tam dzielnie z jedzeniem (bagietki, sery i te sprawy ), dużo spaceruj, a waga nie wzrośnie zresztą, jedziesz na wakacje! Wyluzuj i nie myśl o tym! później będziemy się martwić w razie co życzę szczęśliwego, bezproblemowego lotu (bezpośredni tak? ) i udanego wypoczynku do napisania!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora