Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michael Kors - miłośniczki łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-01, 07:16   #2327
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Akurat w ta sobote oblecialam kilka sklepow w celu torebkowym Ceny aktualnych kolekcji wszedzie sa raczej takie same.

Harrods - maly wybor (w ten weekend byla promocja -10% na wiekszosc asortymentu, oczywiscie LV, Chanel itp. w tym nie uczestniczyly , ale Kors owszem). Wgl to w weekend w sklepie tlok okrutny, masa turystow i kupujacych takze - na obsluge czekalam 10 minut Wyszlam ze sklepu zdegustowana (caloksztaltem taki przepych nie dla mnie, podobal mi sie tylko Food Hall ). Zdecydowanie lepiej udac sie na New Bond Street do poszczegolnych salonow markowych
Harvey Nichols - nie ma co zachodzic, torebek widzialam ze 4 sztuki On-line wiekszy wybor niz w sklepie.
Michael Kors na New Bond Street - salon firmowy, ale wybor nie byl oszalamiajacy. Szybko wyszlam Z kolorow glownie biel, braz, mink (?) i szarosci. Na pewno widzialam zolte Hamiltony na %.

Michael Kors na Regent Street - tam juz nie dotarlam, bo cel zostal osiagniety Sklep MK jest tez w Westfield Shopping Centre (White City). Selfridges, House of Fraser i John Lewis ma w ofercie MK. Nie wiem jak z towarem w sklepie, nie zachodzilam, ale on-line torebki sa (wiecej w Selfridges).
Eggnog widze, ze znasz wszystkie najlepsze miejsca na zakupy, chyba musimy sie umowic na shopping w Londynie
Ja tez jestem korsomaniaczka, podczytuje watek od jakiegos czasu, musze w koncu sie zebrac i zrobic foto moje rodzinki butowo-torebkowej

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
Napisane przez latinka Pokaż wiadomość
a To moje pierwsze dziecko czyli selma messneger. Już ją kocham. Kiepska fota bo z telefonu ale cos tam widać
Piekna do mnie wlasnie leci z USA, juz sie nie moge jej doczekac!