2013-08-01, 11:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez neti_t
Hej dziewczynki ile mnie ominęło, strasznie dużo naskrobałyście. Ja się wreszcie ogarnęłam z moją małą. Ale może zacznę od początku.
Zosia przyszła na świat 2.07.2013 po nieplanowanym cc.
|
Cześć 
Gratuluję córeczki  i wpadaj częściej  
Cytat:
Napisane przez salviae
Muszę się pochwalić, że moje dziecko w końcu ogarnęło, że jak chce coś złapać to otwiera się rączke i nawet próbuje celować do buzi  więc jednak nie zatrzymał się w rozwoju  no ale kazał czekać z podłapaniem nowych umiejętności
|

Cytat:
Napisane przez Innocence_89
Mój Mateuszek body z krótkim rękawkiem nosi rozmiar 80 
|
Wow! 
Cytat:
Napisane przez Elusiek
no i nadszedł ten sądny dzień, dostałam @ przynajmniej wiem że nie wpadłam i Adi narazie rodzeństwa nie będzie miał 
|
Do mnie też przyszedł @ i zdycham Już zapomniałam jak to jest  
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
Zaraz chyba coś zrobię mojej matce...pisałam wam jakiś czas temu, że uczę małą zasypiać w łóżeczku a nie na rękach i lulanie. Od 2 tygodni tak robię i raz lepiej raz gorzej ale mała zasypia. Czasem w 5 minut a czasem np 45 minut przy niej jestem. I dziś już oczka miała zamknięte tylko trzeba było jej przypilnować żeby jej smoczek nie wypadł bo się wtedy budzi jak słabo śpi jeszcze. I przyszła mama że ona ją przypilnuje a ja żebym poszła pod prysznic. Wracam a mała oczywiście na rękach i lalnie. No myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. A już brakowało jej może 5 minut do zaśniecia. Wziełam ją od mamy i jej mówię że nie wolno jej wyciągać jak zasypia i że kto ją będzie nosił jak bedzie 10 kg ważyła. Oczywiście małej już rączkami zapachniało i jak ją włożyłam do łóżeczka to był ryk. Normalnie zaraz chyba wybuchnę ze złości. A tyle razy jej mówiłam że mała w łóżeczku zasypia i tak ma być. I przychodzi do mnie po 10 minutach i mówi że trzeba było już ją zostawić na rękach jak ją wzięła. A ja sie pytam, a płakała że ją brałaś? A ona no nie ale miała takie wielkie oczy. 
|
Niedobra mamuśka
|
|
|