Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-01, 12:02   #3639
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Nemosek, Trele, Sylwia i jeszcze Paulina się dopominała oficjalnie nagradzam Was wielkimi klaskami ja wymiękam jak ze dwa dni nie mam jak podglądać
Się dopominam a co!
Czytam wszystko i jestem na bieżąco a odnoszę się do ważniejszych rzeczy a nie pierdółek
A poza tym to czytanie tyyyyyyyyyyle czasu zajmuje I tak uważam,że dużo tu jestem

Ktosiula pochwal się zakupami
Dokładnie to czytania najwięcej czasu zajmuje

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
wybaczcie że więcej nie nadrabiam ale mam dziś jakiś gorszy dzień... ale na pocieszenie zamówiłam dziś sporo rzeczy dla dzidziusia na allegro typu:pieluchy tetrowe, flanelowe, termometr, przewijak, podkłady, nożyczki, grzebień i szczoteczkę, biustonosz do karmienia, wkładki laktacyjne i coś tam jeszcze (400zł poooszłooo ), dodatkowo byłam w rossmanie i kupiłam oliwkę, dwa różne płyny do kąpania z hippa, pampersy i właściwie na swojej liście zostało mi do kupienia 9 rzeczy:
sól fizjologiczna
spirytus/octanisept
laktator aventa
3 paczki podkładów poporodowych
koszule nocne
szare mydło
takie waciki w kulkach
smoczek (planuje kupić jeden, zapobiegawczo, bo mam w planie w ogóle nie dawać małemu smoka)
rożek (już mam zamówiony odbieram jutro od krawcowej za 22 zł a naprawdę super)

uhhh przyjemnie się wydaje pieniążki na malucha

spore zakupki

To fakt czysta radocha

Też muszę wreszcie zamówić materacyk, pościel i rożek ale co do pościeli to już sama nie wiem co mi się podoba