Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA MONTIGNACA - kto sie przylacza?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-01, 21:09   #1223
ifellinlovewithadeadboy
Zadomowienie

Dot.: DIETA MONTIGNACA - kto sie przylacza?

Cytat:
Napisane przez palomeetka Pokaż wiadomość
tez się dziwiłam, ale zaparła się no i miała efekty
w jednym serwisie o MM znalazłam tez info o dziewczynie, której przez chyba 7 miesięcy waga nie spadała, a później poleciało

a z tym rzucanie w chol... to wiesz, zależy jaka kto ma motywacje, jeśli nie chodzi tylko i wyłącznie co wskaże waga, to łatwiej jest trzymać się, tego co się wybrało

na dukanie, czy kopenhaskiej można tez ekspresowo schudnąć, ale jojo jak ta lala...
ojj ja to jestem nieustannie na diecie, a nic nie spada, więc
znaczy się ogólnie odrzuciłam wszystko co złe już kilka lat temu i jakoś się tego trzymam, no ale wolałabym widzieć jakieś nieco lepsze rezultaty tego i zgadzam się z tymi dietami, co prawda ani na dukanie ani na kopenhaskiej nigdy nie byłam, ale za to schudłam na diecie 1000 kalorii jakieś no już dwa lata temu będzie i co z tego jak połowa wagi wróciła bez większego powodu.. próbowałam też South beach dwa razy i efekty były, nie powiem, brzuszek płaski jak nigdy, ciuchy leciały i to już po 2 tygodniach, na wadze 2-3 kilo mniej, ale co z tego jak po przejściu na 2 fazę już nie chudłam nic, poza tym 2 tygodnie bez owoców, ani żadnych innych węglowodanów to dla mnie groza

okej, dodam jeszcze swoje dzisiejsze menu:

1 płatki owsiane z gotowanym w cynamonie jabłkiem i śliwkami renklodami, suszonymi morelami i chudym twarożkiem [W]
2 sałatka (sałata, pomidor, papryka, ogórek zielony, przyprawy, oliwa, oscypek na ciepło-to już resztka ) [T]
3 makaron durum w sosie pomidorowym z tuńczykiem wsw, cukinią, papryką, pomidorami i przyprawami [W]
4 sałatka (sałata, ogórki małosolne, papryka, jajko na twardo, przyprawy) [T]

ifellinlovewithadeadboy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując