2013-08-01, 21:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA MONTIGNACA - kto sie przylacza?
Cytat:
Napisane przez palomeetka
tez się dziwiłam, ale zaparła się no i miała efekty 
w jednym serwisie o MM znalazłam tez info o dziewczynie, której przez chyba 7 miesięcy waga nie spadała, a później poleciało
a z tym rzucanie w chol... to wiesz, zależy jaka kto ma motywacje, jeśli nie chodzi tylko i wyłącznie co wskaże waga, to łatwiej jest trzymać się, tego co się wybrało
na dukanie, czy kopenhaskiej można tez ekspresowo schudnąć, ale jojo jak ta lala... 
|
ojj ja to jestem nieustannie na diecie, a nic nie spada, więc
znaczy się ogólnie odrzuciłam wszystko co złe już kilka lat temu i jakoś się tego trzymam, no ale wolałabym widzieć jakieś nieco lepsze rezultaty tego i zgadzam się z tymi dietami, co prawda ani na dukanie ani na kopenhaskiej nigdy nie byłam, ale za to schudłam na diecie 1000 kalorii jakieś no już dwa lata temu będzie i co z tego jak połowa wagi wróciła bez większego powodu.. próbowałam też South beach dwa razy i efekty były, nie powiem, brzuszek płaski jak nigdy, ciuchy leciały i to już po 2 tygodniach, na wadze 2-3 kilo mniej, ale co z tego jak po przejściu na 2 fazę już nie chudłam nic, poza tym 2 tygodnie bez owoców, ani żadnych innych węglowodanów to dla mnie groza
okej, dodam jeszcze swoje dzisiejsze menu:
1 płatki owsiane z gotowanym w cynamonie jabłkiem i śliwkami renklodami, suszonymi morelami i chudym twarożkiem [W]
2 sałatka (sałata, pomidor, papryka, ogórek zielony, przyprawy, oliwa, oscypek na ciepło-to już resztka ) [T]
3 makaron durum w sosie pomidorowym z tuńczykiem wsw, cukinią, papryką, pomidorami i przyprawami [W]
4 sałatka (sałata, ogórki małosolne, papryka, jajko na twardo, przyprawy) [T]
|
|