Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-02, 07:42   #1491
justine_87
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez komciak Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Przebrnęłam przez kilkanaście stron, ale robi się późno i wszystkich nie dałam radę nadrobię jutro cichaczem w pracy, ale już koniecznie chciałam do Was napisać z pytaniem - czy mogę do Was dołączyć? 30.07 zobaczyłam upragnione 2 kreski ostatni @ miałam 29.06, więc wg. wyliczeń termin to 05.04.2014! Jutro idę do lekarza, co prawda nie w moje upatrzone miejsce, bo tam pierwszy wolny termin mieli dla mnie dopiero 30.08... A ja już muszę wiedzieć, że wszystko jest ok i porobić badania!
Jak na razie robię się co chwilę głodna, boli mnie podbrzusze mniej więcej jak na okres, no i mam strasznie wrażliwe piersi. Dodatkowo zaokrąglił mi się brzuch, co w połączeniu z tym, że zawsze był dość wystający daje całkiem widoczny brzuszek chociaż myślę, że dużo tu robi psychika i to, że chcę go widzieć, przecież jestem dopiero w 5tc, to zdecydowanie za szybko, nie?
Mój TŻ chodzi dumny jak paw i rozpowiada znajomym na prawo i lewo... Jestem trochę zła na niego za to, ale z drugiej strony, jak widzę tę dumną minę i szczęście w oczach, to cały gniew gdzieś ucieka

Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę wszystkiego dobrego, dla Was i małych lokatorów
Witaj

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Dziękuję za pamięć Nie chciałam Wam tu zasmucać wątku no ale niestety jestem już po zabiegu, przyjemnie nie było ale jakoś przeżyłam. Życzę Wam szczęśliwego rozwiązania
Przykro mi...............

Cześć Dziewczyny,
Miałam taki głupi sen... Śniła mi się krew na wkładce Nie żebym jakoś szczególnie o tym myślała przed snem, a taki koszmar mnie obudził w środku nocy

Dziś piątek, ale szybko zleciał mi ten tydzien!!!

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora