Hej dziewczyny

Przebrnęłam przez kilkanaście stron, ale robi się późno i wszystkich nie dałam radę

nadrobię jutro cichaczem w pracy, ale już koniecznie chciałam do Was napisać z pytaniem - czy mogę do Was dołączyć?

30.07 zobaczyłam upragnione 2 kreski

ostatni @ miałam 29.06, więc wg. wyliczeń termin to 05.04.2014! Jutro idę do lekarza, co prawda nie w moje upatrzone miejsce, bo tam pierwszy wolny termin mieli dla mnie dopiero 30.08... A ja już muszę wiedzieć, że wszystko jest ok i porobić badania!

Jak na razie robię się co chwilę głodna, boli mnie podbrzusze mniej więcej jak na okres, no i mam strasznie wrażliwe piersi. Dodatkowo zaokrąglił mi się brzuch, co w połączeniu z tym, że zawsze był dość wystający daje całkiem widoczny brzuszek

chociaż myślę, że dużo tu robi psychika i to, że chcę go widzieć, przecież jestem dopiero w 5tc, to zdecydowanie za szybko, nie?

Mój TŻ chodzi dumny jak paw i rozpowiada znajomym na prawo i lewo... Jestem trochę zła na niego za to, ale z drugiej strony, jak widzę tę dumną minę i szczęście w oczach, to cały gniew gdzieś ucieka
Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę wszystkiego dobrego, dla Was i małych lokatorów