Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-02, 09:15   #4763
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
wczoraj w szpitalu piguła mnie pyta ile ma Bartuś
- tydzień temu skończył 2 miesiące
- duuży jest,a ile waży?
- no niecałe 6kg
- oooo to się musiał duży urodzić

w ogóle strasznie dużo osób mi mówi, że on wygląda na starszego
ale u Was to miało sens
Bo cały czas się trzymała opcji, że duży, a u nas, że najpierw duża, a później, że mała musiala sie urodzić?
Nam właśnie też mówią, że na starszą wygląda, ale szczerze to myślę, że ludzie po prostu zapomnieli jak to było...

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość

ale fajne te hamaki mi sie zawsze taki podobał http://allegro.pl/amazonas-hamak-koa...434297053.html no ale raczej w górach sie nie przyda

Kuba cos ostatnio zaczał budzic sie w nocy bo juz prawie miesiac spał od 21 do 5 a pozniej do 9, teraz budzi ssie kolo 2-3 ale nie płacze tylko tak głosno ssie ręke i gada w tym łóżeczku, ze sie spac nie da i dla spokoju biore go do cyca zeby zasnal, spi do 7 karmie, zostajemy w łozku ja czytam ksiazke on sie gapi na poduszki i z nimi rozmawia i ok 8-9 znowu zasypia do 10-11 w sumie te godziny mi bardziej pasuja

Ja ubrania kupiłam na all, ale w koncu ubrałam w co innego bo miał je za duze , a te szatki i swiece w takim swietym sklepie w moim miescie praktycznie nic nie ma ale sklep z skarbczykami i rozancami jest

ha Kuba kiedys pił jak szłam po telefon zapomniałam w kuchni, a czekałam na wazny i muiałam z nim isc, a ten sobie pokojnie dalej pił

wow to niezle, zeby sie nie zbuntował, ze młody dłuzej moze zostac

ja ten klin bardzo szybko zlikwidowałam bo mały sie staczał z tego
za zabki

wiesz co, nie wiem ogladałm na necie zdjecie i dzieci głównie patrza w bok

Motylek jestesmy z okolic Rybnika

Jenny - KP

No 100 km dalej niż my. A to no cóż 1,5 godziny dłużej
Ale w góry bliżej

barwineczek
przestałam karmić z powodu tego, że nie radziłam sobie z jej problemami jedzeniowo/kupno/wymiotowymi a i mój stan psychiczny po śmierci dziadków był w opłakanym stanie i sie poddałam.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora