2013-08-02, 16:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ja pacze!!! paprykejszyn - rewelejszyn! Gotowe na wszystko otwierają część I
Cytat:
Napisane przez magnolia79
A w ogóle, u mnie tak daje planeta, że aż mnie cofa jak wychodzę na balkon, trochę do dupy, bo R jest w domu, to bysmy gdzieś wyszli, a tak to dopiero gdzieś o 18.00 będzie ciut chłodniej...
I oczywiście tylko 1 dzień wolnego, niech już się kuźwa skończy ten sezon urlopowy
Ale chłodzę sobie ananasa  do tego będą lody Manhattan
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------
taaa... kupić kolejne buty czy nie 
|
U mnie wczoraj bylo 33 stopnie I zimne piffko...lodow niestety nie Musze koniecznie nadrobic.
Buty??? Nieee, to nie podlega dyskusji. Buty zawsze sa wazne
Cytat:
Napisane przez evela28
ja nie obejżałam ani jednego odcinka (pewnie nie mam takiego kanału)
Sexu też nie widziałam
u mnie też zaczyna być upalnie, chciałam kosić trawę ale nie da się, poczekam do wieczora
za to zrobiłam sobie kawkę
pędziłam do biblioteki co by zdążyć przed 16 a tu zonk, dziś czynne do 15 i tak zostałam na weekend bez książki
a za annanasa dam się pokroić
Gwiazda ściągnełam ten plik zainstaluj i znikło no nie ma nigdzie i już sobie przypominam że też ostatnio ściągałam coś z tej strony i też mi znikło (wirus pozera czy co)
|
Sexu nie widzialas??? A Gotowe na jedynce albo dwojce lecialy swego czasu, albo TVN nie pamietam. Toz to stare juz sa seriale.
I co Ty biedna teraz bedziesz czytac?
A ten program...hmm... jak sprawdzasz w panelu sterowania, w programach...to tam tez go nie ma na liscie?
|