Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-02, 21:12   #2174
Barboletta
Rozeznanie

Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
O u tej Pani zamówiłam :

http://myworld.ebay.com/babyjake1955...E:L:OC:PL:1181

Kiedyś - czytając poprzednie części wątku zamawiała u niej Dorotie85 (nie wiem czy nie przekręciłam nicku).

Za przesyłkę zapłaciłam 59,95 $ więc bardzo dużo... (tak mi się wydaje). Jeśli jednak rozłożyć cenę na wszystkie woski to za każdą pojedynczą tartę zapłaciłam 7,33 zł więc nie jest źle, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że są to zapachy niedostępne już u nas w większości (kiedyś było Cherries on Snow).

Pan Przemek napisał i humor mi się popsuł nie ma już Niebieskiej Hortensji, a tak się ucieszyłam że była (nie wiem jakoś podświadomie strasznie chcę tego zapachu mimo, że go nawet nie wąchałam) nie ma burzy...

Świeczki z All po tygodniowym obserwowaniu poszły się paść... do duszy...

Dobra, już nie smęcę

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Przyznać się proszę która śmignęła niebieską hortensję ? będę wiedzieć komu zazdrościć
Kasiu, dużo Cie ściągnęła ale z drugiej strony lotnicza.. Spróbuj następnym razem przez jakaś agencje wysyłkowa dużo takich jest zobacz w googlch nawet..

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora