2013-08-02, 22:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
Iwonka no ja nie prostuje jej...jak sie przeciaga to jedt cala napieta to nawet nie ma jak...a jak spi tak to tez jej nie ruszam bo jej wygodnie..mam nawet podobne zdjecie do Twojego wkleje jutro jak bd miec chwilr 
zreszta jak raz chyba wyprostowalam Zuzie z takiej pozycji,to zaraz byla w takiej spowrotem
a co tobie lekarz powidzial?
En,fajnie ze fajnie spedzilas dzien  z jednej strony dobrze karmic mm bo zostawiasz dziecko i mozesz wyjsc a tak to przy kp nie mozna zabierac przyjaciela dziecku hshahah...(jak ktos taki jak ja nie ma laktatora:-P)no niewazne..zele robilas?bo ja stwoerdzialm ze niemam czasu malowac co 2dzien paznokci i chybs tez zro
bie hybrydy albo zele...:-P
no i brawa za wiek powazny 
|
mi lekarz mówił, że trzeba zrobic to usg, a jak pytałam dlaczego i po co to pytał czy dziecko przekreca sie czesto tylko w jedna strone, i że moze to być jakiś problem neurologiczny, jezeli tam cos wyjdzie to wtedy jakies rehabilitacje,
tylko ze Zuzia nie ma ulubionej stron do snu, lubi spac i na prawymi i lewym boczku, jedynie tą główke przekreca tak mocno do tyłu aletez widze ze juz coraz mniej
|
|
|