Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Recenzentki Silk epil 7 Skin Spa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-02, 22:11   #4
Basiulka19
Zadomowienie

Dot.: Klub Recenzentki Silk epil 7 Skin Spa

GOLARKA

Witam ze względów zdrowotnych nie mogłam napisać recenzji końcówki golącej Braun tak jak obiecałam ..... Robię to jednak dzisiaj Jak wcześniej pisałam bardzo lubię metodę depilacji jaką jest depilator, jednak nie wszystkie części ciała się do tego nadają ( przynajmniej u mnie ) takim miejscem jest strefa bikini, która jest bardzo wrażliwa ( nie mogę nawet uzywać zwykłej maszynki do tej sfery bo mam mnóstwo krostek ). Dlatego postanowiłam użyć golarki Braun. Golarka ma specjalną, przezroczystką nakładkę ( trymer ), który służy gdy nie chcemy zgolić włosków całkowicie. Sama golarka depiluje bardzo dobrze, nie omija wlosków, nie chwyta też ich. Golenie za pomocą tego urządzenia trwa chwile, nie uczula i nie podrażnia. Jestem na tak

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny

luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny

Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej

Edytowane przez Basiulka19
Czas edycji: 2013-08-02 o 22:12
Basiulka19 jest offline Zgłoś do moderatora