Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze związki z habibem, czyli być z Arabem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-02, 22:36   #105
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Dot.: Nasze związki z habibem, czyli być z Arabem

Cytat:
Napisane przez zonatunezyjczyka Pokaż wiadomość
1
Mnie jakos maz sila nie bral i nie bierze nie uogolniajcie nawet nie chce mi sie tu wiecej pisac.najlepiej wsadzcie wszystkich arabow ba muzulmanow do jednego worka i nie pisze z bezpiecznej pl tylko obecnie z tunisu gdzie spedzam kazde cale wakacje juz od 7 lat od 4 jako zona a mieszkam od 2 we francji."az mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera" jak slysze o nieucywilizowanych arabach we francji z ktorych co drugi ma swoj biznes najsmieszniejsze a wy je macie? A moze w arabach wiecej ambicji drzemie.nie wszyscy owszem ale wiekszosc.a co powiecie nt malzenstw ze stazem 30 lat ona polka on arab ....wiele jest tych szczesliwych.i wole nich idzie kobieta ubrana skromn8ej n8z jak prostytutka spod latarni ktora jest np wasza corka cala rozebrana super.co do chrzescijanstwa i do tego ze poszlo ono do przodu pytam jeszcze raz kto dal wam prawo do zmiany czegokolwiek a moze robi to ksiadz ktory za chwile zostanie oskarzony o pedofilstwo sw8etnie gadacie o islamie u was wielkich chrzesijan co sami zmieniaja religie tez jest nieza rozowo.malzenstwa z dziecmi prawda to jest masakra ale to wina uposledzonych rodzicow ciemnoty a nie islamu w koranie tego niema.....na tym koncze bo nie chce mi sie samej dyskutowac z banda rozhisteryzowanych atakujacych zmij albo "ludzi co dopiero z buszu wyszli"napewno nie pozwole atakowac mojej religii i zawsze bede walczyc o dobre imie mojego meza i rodziny

Wiesz, jeśli wypowiadasz się na polskim forum, to z łaski swojej używaj znaków interpunkcyjnych, bo to trochę żenujące - taka dorosła, dojrzała a pisać nie potrafi.
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując