2013-08-03, 08:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Napisane przez magolina
Dziewczyny zanim nadrobię bo dopiero wstałam info od Dzoan:
Z godziny 6.43 ,, Hej, mają mi dziś podłączyć kroplówkę, ordynator mnie zbadał i stwierdził wystarczająca gotowość by spróbować. Zobaczymy czy mnie chwyci. Na razie jeszcze mam czekać, ale już nic nie jeść i nie pić. Proszę o mocne kciuki by zadziałała na mnie i jeszcze tego dnia by Lol wystrzelił. boje się jak nie wiem...buziaki "
Z godziny 8.27 ,, Leże na porodówce w szpitalnej piżamce pod ktg. Jestem po lewatywie, mam wenflon. Zaraz kroplówa pójdzie, ale i bez niej jakieś skurcze mi się wzięły położna mówi , że bardzo ładne. Po zbadaniu mnie też stwierdziła, że wszystko ładnie wygląda. A i trafiłam na te z SR więc obym na jej zmianie urodziła. Proszę nie puszczajcie kciuków "
Napisałam jej oczywiście, że mocno trzymamy, pozdrawiamy i ma cisnąć  jak tylko dostane jakieś info będe pisać.
Dobra idę się ogarnąć bo dopiero co oczy otworzyłam  i szybko przybiegłam z newsami.
|
Dzoan dajesz malenka,dajesz@!!!! Kciuki dla Ciebie.
Jejuuu moj syn dop.zasnal...od 6 sie karmilismy itp....ide cywnac bo chyba padne.
Tweed spacerk krociutki 15 min. Ale chyba sie spodobal choc nie zasnal na nim.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|