Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-03, 09:07   #4414
surka
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cześć Słoneczka

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny zanim nadrobię bo dopiero wstałam info od Dzoan:

Z godziny 6.43 ,,Hej, mają mi dziś podłączyć kroplówkę, ordynator mnie zbadał i stwierdził wystarczająca gotowość by spróbować. Zobaczymy czy mnie chwyci. Na razie jeszcze mam czekać, ale już nic nie jeść i nie pić. Proszę o mocne kciuki by zadziałała na mnie i jeszcze tego dnia by Lol wystrzelił. boje się jak nie wiem...buziaki"

Z godziny 8.27
,,Leże na porodówce w szpitalnej piżamce pod ktg. Jestem po lewatywie, mam wenflon. Zaraz kroplówa pójdzie, ale i bez niej jakieś skurcze mi się wzięły położna mówi , że bardzo ładne. Po zbadaniu mnie też stwierdziła, że wszystko ładnie wygląda. A i trafiłam na te z SR więc obym na jej zmianie urodziła. Proszę nie puszczajcie kciuków"

Napisałam jej oczywiście, że mocno trzymamy, pozdrawiamy i ma cisnąć jak tylko dostane jakieś info będe pisać.

Dobra idę się ogarnąć bo dopiero co oczy otworzyłam i szybko przybiegłam z newsami.
Dzoan ogromne dla ciebie, niech rozwarcie szybko postępuje

tweedledee widzę zmienę avatarka
surka jest offline Zgłoś do moderatora