Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-03, 09:16   #77
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

hej dziewczyny

yevele ciesze się że pierwszy spacer udany)

Ula o dzisiaj tatuś przejmuje Zosieńkę? i dobrze należy Ci się)

Ewccik ja mam to samo co TY planując coś zawsze mam w myślach a co jak będę w ciąży... troche to męczące już....

Witam się z rana ,dziewczyny ależ miałam piękny sen!! Śniło mi się że ktoś nam pod drzwi od mieszkania podrzucił w koszyczku dzidziusia! Malutka miała ok 2 miesięcy była taka piękna to była miłość od pierwszego wejrzenia !! pokochałam ją jak własne dziecko!! Nazwaliśmy ją Sonia) ehh a potem się obudziłam i czar prysł ;(
Rano mierzyłam tempke i mam dosyc niską 36,7 także ja na nic nie licze w tym cyklu czemu nam się nie udaje Na dodatek mamy ciche dni z Tż'tem... On robi mi na złość nie sprzątając przez ostatnie 3 dni był taki syf wiec powiedziałam mu żeby sie ruszył bo nic nie robi no i sie obraził bo on czasem cos robi i ja tego nie doceniam wiec teraz bedzie nic nie robił i zobacze jak to jest .... mam go dosyć!!! jeszcze dzis do pracy i później mam 3 dni wolne
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując