Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przeszłość faceta... Odrzucałoby was to?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-03, 12:50   #17
ytaaa
Zadomowienie

Dot.: Przeszłość faceta... Odrzucałoby was to?

Taki facet nigdy nie będzie wierny No chyba , że partnerka będzie miała wysokie libido

Nie zgodzę się z tym co napisała Mojwa . Facet faktycznie powiedział o tym . Tylko czy on to uważa za swój błąd ? Może powiedział , gdyż tak wynikło z rozmowy , a wcale tego nie żałuje .
Miałam kiedyś konto na pewnym portalu erotycznym i byli tam stali bywalcy 80 % zajętych , którzy szukali sobie urozmaiceń ,nowych lasek trójkąty i inne zabawy . Niektórzy nawet swoją twarz pokazywali Potem taka dziewczyna będzie szła z takim gagadkiem po ulicy i kto go tam zobaczył będzie patrzył na dziewczynę i myślał co to za " głupia dziewczyna jest z facetem co zdradza ". Ten co spotkał się z jedną na niezobowiązujące spotkanie , będzie dalej szukał , bo każdego dni przybywa nowych dziewczyn .

Zresztą on ma tylko 24 l , a już tyle dziewczyn !!! Jak wiadomo kobieta nie pójdzie od tak do łóżka z obcym facetem . Pewnie je bajeruje na jakiś portalach erotycznych lub w realu udaje zainteresowanego związkiem , aby tylko wsadzić . Uważaj , czy w przypadku Ciebie zależy mu na Tobie , czy na zaciągnięciu Ciebie do łóżka .

A przebadać to się nie da . Jednego dnia prześpi się z jedną dziewczyną , a drugie pójdzie do innej i przenosi różne choroby . Tego nie da się tak szybko zbadać . Może się zarazić nawet zwykłą grzybicą , już nie mówiąc o gorszych rzeczach jak choroby weneryczne lub HIV .

Ja lubię seks , ale wolę nie wchodzić w związek z maniakiem seksu . Każda odmowa seksu powodowałaby to , że on może szukać innych wrażeń . Nigdy bym nie czuła się z nim bezpiecznie i komfortowo .
ytaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując