2013-08-03, 13:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Paulownia ale figura! a jaki płaski brzuszek  
Paula super mgiełki, uwielbiam takie a figura jak marzenie, idealna ja wczoraj w lumpku też dorwałam mgiełkę beżową w czarne kropki z dłuższym tyłem, podoba mi się 
Cytat:
Napisane przez tinekk
na dziś raczej kiepskie menu planuję, bo na 2 śniadanie kanapka z twarogiem i miodem a później idę na basen więc zapewne wpadnie jakas kanapka i lody
Jak wrócę z tego upału na pewno na wstępie rzucę torbę i pójdę do lodówki i piwoszka 
|
Zazdroszę Ci tego wypadu na basen u mnie najbliższy oddalony est o 30 km i to w dodatku kryty 
Cytat:
Napisane przez paulownia
Zrobilam serie cwiczen na uda - matko, dawno sie tak nie spocilam.  Przysiady, wypady, wykop z przysiadu do boku, wykop z wypadu do przodu - po dwie serie, 10 powtorzen. Myslalam ze wykituje i mi uda pekna  . Lalo sie ze mnie.
Juz sie umylam po tej rzezni  i zaraz wyskocze na miasto sie pokrecic. Sklepy otwieraja o 10, mam jeszcze chwile czasu. Wypije herbatke.
|
Super! Brawa za ćwiczenia 
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry
Ja uciekam na basen dzisiaj 
|
Zazdraszczam chyba sobie rozstawie basen przed blokiem 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Heloł  właśnie pożeram śniadanie  owsianka napakowana owocami: brzoskwinią, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów  aleee doooobre 
Jestem też już po ćwiczeniach  było:
60 min rowerek (25 km)
Tiffoczki (11 min)
Mel B Cool Down (5:45 min)
50 pompek damskich
Alem się zmachała 
|
Pyszne śniadanko i braaaawa za ćwiczenia u mnie o 8 rano był już okropny upał i słońce świeciło, spociłabym się jak mysz za to porozciągałam łydki przez 15 minut zawsze coś i sie przy tym nie zmęczyłam
|
|
|