Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-03, 13:10   #4249
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Ogarnęłam trochęc chate i mam luz
Dzis mamy sobie zrobić grilka, ale co jakiś czas leje, więc nie wiem czy to dobry pomysł...się zobaczy w razie co przełożymy na jutro

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Agatka wraz z Mamą wita się w III trymestrze!!!!!!!!

Witam,
Mała od samego rana kopie, a ja dzisiaj wstałam o 6 żeby siedzieć grzecznie w kuchni i smażyć naleśniki, zrobiłam kakao do tego i zjadłam śniadanie w łóżku z mężem.
A teraz mogę leniuchować i leniuchować i starać się niczym nie przejmować.
Pokażę Wam ostatnie moje zajęcie...hihihi...ja na serio nie mam co robić. Ech....

III trymestru

o 6 to ja się smacznie przytulam do podusi zazwyczaj śpię do 9 albo i ciut dłużej

piękne!! Powtózę się masz talent

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Oglądaliśmy wczoraj 2 mieszkania na wynajem. Pierwsze bardzo tanio, ale w fatalnym stanie, więc podziękowaliśmy. Nad drugim wahamy się, ale bardziej jesteśmy tak. 40m2, 2 pokoje, ładna kuchnia i łazienka. Pokoje puste, więc można wziąć swoje meble i choć trochę czuć się jak u siebie. Lokalizacja fajna, w centrum miasta. Mieszkanie na 1 piętrze. Jedyny minus to, że okna cały czas na słońce i brak balkonu, więc póki co byłby tam niezły zaduch. Miesięcznie wyjdzie nam około 1100 zł ze wszystkim (czyli wynajem i wszelkie opłaty), więc myślę że to nie jest dużo, rodzice na pewno nam pomogą Pewnie na jakieś 2 lata wynajmiemy, a później będziemy starać się o zakup swojego.
Z opisu brzmi świetnie Ceny ok i jak reszta Wam, pasuje to bym brała

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam się z początkiem 23 tygodnia i co za tym idzie w 6 miesiącu

Dzisiaj mamy jechać na urodziny, na grilla

jeszcze chwila i skończymy wątek

wrzucam mój brzuch z dzisiaj i z przed 3 tyg... wieczorami osiąga ogromne rozmiary...
Jeszcze raz 6 miesiąca!

ładnie rośniesz

Tez sie muszę zaopatrzyć w magnez