Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-03, 15:04   #2018
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
cześć Basiu cieszę się Twoim szczęściem i że się udało i że wszystko jest dobrze Właśnie pasujesz tu jak najbardziej Poruszane są tu takie sprawy że i temat ciąży i ważne wskazówki też na pewno się przydadzą zwłaszcza że dużo z nas planuje ciąże a zdrowy tryb życia to co masz na myśli? jedzenie jakieś szczególne? czy ćwiczenia?
o 22:27 ----------[/SIZE]

[/COLOR]Lece spać bo jutro o 3 ruszamy nad morze Trzymajcie się dziewczynki ciepło
Chodziło mi o to, że Paula musisła by się zacząc oszczedzać, ograniczyć kawkowanie z tż no i piffkowanie. Moje życie do góry nogami wywrócone. W tych upałch piwka mi brakuje. Ale ciesze się że od fajek mnie "odrzuciło", niby nie palę od przeszło 2 lat, ale zdarzał się czasami jak tż nie widziała popałać.
Bawcie się tam dobrze i oby te wczasy brzemienne w skutkach były- w dosłownym tego słowa zanczeniu
Muszę zapolować na muchę bo mnie wqr..wia

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Są trzy części filmu już te Szwedzkie dla mnie lepsze

Super są. Wczoraj po tych zachwalaniach siadłąm na allegro bo myśłałam że może dopadne to książki ale drogie. A wpadła mi kolekcja tych 3 filmów na dvd. 15 zł za 3 filmy;|) Nie mogłąm się powstrzymać i zamówiłam tym bardziej, że oglądałam fatalnej jakości
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora