|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez Milena001
cześć Basiu  cieszę się Twoim szczęściem i że się udało i że wszystko jest dobrze Właśnie pasujesz tu jak najbardziej Poruszane są tu takie sprawy że i temat ciąży i ważne wskazówki też na pewno się przydadzą zwłaszcza że dużo z nas planuje ciąże  a zdrowy tryb życia to co masz na myśli? jedzenie jakieś szczególne? czy ćwiczenia? 
o 22:27 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Lece spać bo jutro o 3 ruszamy nad morze Trzymajcie się dziewczynki ciepło 
|
Chodziło mi o to, że Paula musisła by się zacząc oszczedzać, ograniczyć kawkowanie z tż no i piffkowanie. Moje życie do góry nogami wywrócone. W tych upałch piwka mi brakuje. Ale ciesze się że od fajek mnie "odrzuciło", niby nie palę od przeszło 2 lat, ale zdarzał się czasami jak tż nie widziała popałać .
Bawcie się tam dobrze i oby te wczasy brzemienne w skutkach były- w dosłownym tego słowa zanczeniu
Muszę zapolować na muchę bo mnie wqr..wia
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry
Są trzy części filmu już te Szwedzkie dla mnie lepsze
|
Super są. Wczoraj po tych zachwalaniach siadłąm na allegro bo myśłałam że może dopadne to książki ale drogie. A wpadła mi kolekcja tych 3 filmów na dvd. 15 zł za 3 filmy;|) Nie mogłąm się powstrzymać i zamówiłam tym bardziej, że oglądałam fatalnej jakości
|