Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-03, 18:51   #4498
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Mam 29 stopni w domu wiatrak chodzi od rana i doopa.
Jestem z siebie dumna bo ruszylam leniwe dupsko z sofy i posprzatalam pokój dzienny włącznie z odkurzaniem, myciem paneli, scieraniem kurzu nawet podlalam kwiaty na balkonie (blagaly juz o to ) i zrobiłam obiad sciagnelam tez pranie z suszarki ale prasowac nie zamierzam póki sie nie ochlodzi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Łukaszek
Słodkości

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
hehe, u mnie też lapek w kuchni

wrzuciłam w końcu foty, proszę się nie nabijać, bo smutny widok przedstawiam z tym pooranym i obkłutym brzuchem

Mela - czytając opis Twojego porodu poryczałam się Co za ludzie...

Oliath - ja myślę, że Twoje rady i uwagi w sprawie zachowania Marysi wobec brata są trafione, przykre to, ale tu trzeba działać już i nie czekać
A tak nawiasem, w tym kontekście cieszę się, że Norbert już duży i że zakochał się w małej tak jak my... jeden problem mniej.

A jeszcze wam powiem, że jestem jeleń, bezmyślny jeleń... miałam stelaż po Norbercie i dokupiłam wanienkę... wanienkę 100cm - szkoda, że stelaż pod 80-tkę i nie mam jak kąpać, bo wanienka nie wchodzi też do brodzika, bo ten jest 90cm... Bezmózg.

Jutro jadę na zdjęcie klamer, bo WŁAŚNIE - nie szyli mnie, tylko mam klamry - takie zszywki metalowe ciekawe czy to boli, zdjęcia szwu poprzednio nie czułam...
Szkoda z ta wanienka. Pewnie juz za późno zeby wymienić na mniejsza co? Wrzuć na Allegro pewnie ktoś kupi.
Kciuki za ściąganie tych klamer

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora