2013-08-03, 19:57
|
|
wańka wstańka
|
Dot.: maz rozpieszcza siostrzenca
Cytat:
Napisane przez miss_issa
cześć dziewczyny, jestem tu nowa, wcześniej pare razy zgaladalam i zdecydowałam sie zapytać co myślicie o takiej sytuacji, bo juz nie wiem czy ja przesadzam czy maz...
jestem teraz w ciazy w 8 miesiącu dokładnie, a problem takie ze strasznie denerwuje mnie zachowanie mojego męża w stosunku do swojego siostrzenca, ktory zreszta jest strasznie ale to strasznie rozpieszczonym dzieciakiem! kiedy przyjeżdzamy do jego rodziców to gadka jest w kółko o tym dziecku pieszcza sie nad nim jak nad osranym jajkiem, kiedy mnie widzi to ani dziendobry ani cześć ani pocaluj mnie w dupę! ale mam to wszystko gdzieś denerwuje mnie tylko ze moj maz w każde święto daje mu pieniądze, wigilia? stoweczka! dzień dziecka? stoweczka! imieniny? stoweczka! urodziny? stoweczka! i tak bez przerwy mam juz tego dość... myślałam ze jak bedziemy mieli własne dziecko to sie to zmieni ale sie nie zapowiada, teraz brakuje nam pieniędzy na wyprawke dla dziecka ja sie zapozyczam u siostry zeby kupic dziecku wszystko a on mi wyskakuje ze urodziny siostrzenca i musi mu stoweczke kolejna dać...no juz myślałam ze mnie trafi..powiedziałam mu ze mi sie to nie podoba bo to jest za dziecko zeby mu ciagle stoweczki rzucać a nie wspomnę juz ze to nie jest jego chrześniak! gdyby był jego chrzestnym to bym rozumiala ale tak? i to teraz kiedy nam jest tak cieżko? nie wiem co mam juz do niego mówić zeby zrozumiał... powiedziałam mu zeby mu kupił bomboniere czekoladę itp ale nie on mi na to ze on tak ma zamiar robic! ja juz nie wiem jak do niego dotrzeć...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Moze zapytaj męza dlaczego uwaza, ze dawanie dziecku 100 zł nakazdą mozliwą okazję jest dobrym pomysłem. Ile siostrzeniec ma lat?
WIesz co, szcerze mówiąc mi by sę w ogóle z Tobą nie chciało gadac.
Nawet jeśli nie mówisz do dziecka tak, jak tutaj nawypisywałaś, to z całą pewnością ono widzi, ze go nie lubisz i masz do niego pretensje.
A pretensje kieruj do siebie i swojego meza.
|
|
|