2005-06-07, 08:07
|
|
Wtajemniczenie
|
Letnie Zakupy Kosmetyczne
Juz bylo pare takich watkow zakupowych, ale z letnimi, specjalnie na ten goracy czas, zakupami watku nie znalazlam. Wiec zakladam.
Czyli: co sobie ostatnio kupilyscie typowo letniego, z mysla o wakacjach, lecie, slonku?
Ja jestem zadowolona w stu procentach, a nawet w dwustu, bowiem znalazlam zapach jakiego szukalam od dawna, a moze nawet znalazlam najladniejszy zapach jaki do tej pory udalo mi sie poniuchac! Podoba mi sie przeogromnie! Moglabym go tak wachac caly dzien, iscie sie tym zapachem durzyc i zadurzac... A sa to nowe perfumy KENZO "SUMMERBYKENZO", wklejam Wam ich opis ze strony DOUGLASA.

„Lato kładzie się obok mnie. Na mojej skórze lśni słońce.
Szepcząc pieści moje rzęsy.”
Woda perfumowana SUMMERBYKENZO skomponowana przez Alberto Morillas-Firmenich to niezwykła interpretacja zapachu lata. SUMMERBYKENZO to zapach ucałowanej słońcem skóry. SUMMERBYKENZO to subtelnie zmysłowa woda perfumowana – szept kwiatów i blask słońca.
Bergamotka i cytryna przynoszą świeżość i energię. Mimoza i fiołek rozwijają się w kompozycję migdałowego mleka. Mleczne nuty pieszczotliwie obejmują bukiet opromienionych słońcem kwiatów. Woń piżma wyłania się wśród podkreślonych ambrą aromatów drzewnych: cedru i styrax’u.
Flakon w kształcie liścia przywołuje ciepłą woń lata. Promień słońca igra pośród miękkich, dynamicznych krzywizn, które odbijają jego blask. Gamę SUMMERBYKENZO stanowią trzy liście (25ml, 50ml i 75ml), zwinięte w żywych, naturalnych pozach.
No dziewczeta, czyli czekam na Wasze letnie nowosci zakupowe!
|
|
|