2013-08-04, 04:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik
Dziewczyny czy możecie polecić jakąś fajną karuzelę do łóżeczka?
|
Ja chyba fp kupie rainforest,siostra dostsla z tiny love i tez zadowolona.ma 3rofzaje melodii mozart itp i odglody nstury..2poziomy glosnosci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ----------
Cytat:
Napisane przez czarownica1
Mazowiecka M pozdrawia!
SAMMI dzs Twoj dzien
DZOAN gratulujemy.
TWEED na pierwszej stronie jest blad. Czekamy na 22 Maluszkow a nie 50
MELA oby dali zgode na wyjscie.
Pozdrawiam wszystkie kluby i Dwupaki 
Dzis Antos konczy MIESIAC. Bedzie tort ...a co!
|
Wow,juz msc..ale to zlecialo.czekamy z Witem na torta
---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ----------
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42097631]Dzoan moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!
Dziewczyny dziękuję za wsparcie 
Spał pięknie na rękach, przełożyłam do łóżeczka, tak się wierci, że włazi między szczebelki i zaraz się obudzi....
PYTANIE O KROPELKI NA WZDĘCIA:
Jakich używacie? Chodzi mi o coś, żeby rozbić powietrze w jelitach, Młody tak dużo łyka powietrza, że czasami po 2 h po jedzeniu mu się odbije (mimo wielokrotnego odbicia w czasie karmienia). Może Espumisan?
Wczoraj Artur skończył 6 tygodni i zaczęliśmy używać 2! Jestem taka dumna! A Wy?
Misia jest dokładnie tak, jak piszesz. Te wszystkie problemy przysłaniają mi całą radość z tego cudownego osobnika (choć kocham go całym sercem).
TŻ go jednak nie nakarmi, bo Mały się wciąż krztusi, nikt nie jest w stanie go karmić oprócz mnie i mojej mamy... Ale usypia mi go czasami i wtedy mam chwilę, żeby coś porobić
Ja podaję czasami herbatkę rumiankową lub koper włoski mimo, że Mały jest jedynie na piersi (teoretycznie wówczas nie trzeba dopajać). Ale Młody to cwaniak i jak się zorientuje, że w smoczku nie ma mleczka, to pluje dalej niż widzi
W klasycznej, tzn. Młody jest na mojej ręce. Ale czasami aż mu muszę przytrzymywać głowę, tak się wścieka, że z piersi leci inaczej.....
Jutro będę w sklepie (mama przyjedzie na kilka godzin), to zobaczę te mm.... Tak na wszelki wypadek.
A najgorsza jest sytuacja, jak nie zdążę odciągnąć, a Młody wyje z głodu.... Dramat normalnie Wtedy odciągam na szybko...
Z noszeniem na rękach - chcę kupić chustę jednak. Nie dam rady inaczej, już mi ciężko, a on nie waży nawet 4 kilo jeszcze.
Tak, te upały nas wykończą
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Ja mam sab simplex ale jeszcze koniecznosci nie bylo.Moze mu goraco,bardzo ubrany do snu?
---------- Dopisano o 04:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------
Cytat:
Napisane przez lachryma
Mała nie wymiotuje od wczorajszego południa, więc jest dobrze. Teraz siedzę i odciągam na następne karmienie i słucham jak z daleka grzmi.
Ale bym pospala.
|
Zazdroszcze zblizajacej sie burzy.Ja teraz wstalam na karmienie a Maly mnie w ciula robi,przebral maz pieluche a on cywa na przebieraku a ja kolo niego w pelni gotowosci-czyt.rozwianym cycem....
|
|
|