Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-07, 07:49   #729
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Dzień dobry
Dziękuję(my) za ciepłe słowa, kciuki i wsparcie

Jest mi gorąąącccooo!!! Kurcze nawet spać dłużej nie mogę bo mam w sypialni okno od wschodu i nawet przy roletach od 6 rano nie da się już spać bo normalnie sauna a ja tak chętnie bym jeszcze spała w sumie to mimo że siedzę w domu podam na pyszczek ok. 21

Leki wzięte - choć mam naprawdę mega stresa, bo w życiu nie miałam tak wysokiego TSH, miesiąc temu było jeszcze na poziomie 1,7.. oczywiście naczytałam się już że z takim wynikiem jak teraz jestem zagrożona poronieniem

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jestem po pierwszym spacerze od 2 miesięcy 30 minutowy, wolniutko, a tak się zmachałam jakbym pół dnia chodziła, aż mnie kolano rozbolało. Ledwo weszliśmy do mieszkania musiałam się walnąć na łóżko.
Hosenko obyś dzisiaj nie miała zakwasów Lepiej się czujesz??

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

a my właśnie tydzień temu spaliśmy pierwszy raz w naszej nowej sypialni
Zeberko i jak się spało? wygodnie? Pochwal się jakie płytki wybrałaś.

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Przepisał mi luteinę i kazał zgłosić się za 2 tyg, ale ja nie mam nadziei
Chociaż tak naprawdę nic złego i ostatecznego nie powiedział...
Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
O dalszej ciąży nie naczytałam się tyle, co o tych pierwszych dniach życia zarodka. I wiem, że serce powinno już bić, nawet gdyby owulacja spóźniła się o 2 tygodnie
Wederko wiem, że jest Ci teraz ciężko ale pamiętaj że nic nie jest przesądzone!!! Pamiętam, że pisałaś że miesiąc w którym zaszłaś w ciąże był dla Ciebie bardzo zabiegany i stresujący, więc nie wiadomo jak wyglądał Twój cykl, kiedy była owulacja ani kiedy doszło do zagnieżdżenia więc naprawdę może być jeszcze za wcześnie na zarodek. A jakiej wielkości był pęcherzyk? Dostałaś lutkę to ją grzecznie bierz. A robiłaś już jakieś badanie np. tarczycę czy morfologię, progesteron? Dostałaś zwolnienie L4?
Ja wierzę że wszystko będzie dobrze Pisze tutaj o wszystkim co leży na sercu, to będzie łatwiej przetrwać te dwa tygodnie.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Anitko ja jak byłam na początku ciązy to wyszło mi tsh 7 nie ma co panikować, jesli masz euthyrox to zacznij brać jak pisze Byou, od 25 a pozniej edno sam Ci ustali. ja tak zrobilam
Lunka i jaką dawkę leku dostałaś?? Pamiętasz w którym tygodniu robiłaś pierwsze badania i w jakim czasie udało Ci się wyregulować?

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2013-08-07 o 07:50
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora