Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowe życie, nowa ja, pragnę zerwać, ale się boję lol
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-07, 10:33   #7
overdumped
Przyczajenie

Dot.: nowe życie, nowa ja, pragnę zerwać, ale się boję lol

babie_lato, klempaa, paulinka1583, dziękuję ;* może to głupie, ale czekam na negatywne komentarze, tak na prawdę doszukuję się więcej wad niż zalet i szukaj powdów do rozstania... a wy mi pomygłyście, dlatego dziękuję ;*

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez red high heels Pokaż wiadomość
Może zbyt prędka była decyzja o jego przeprowadzce i wspólnym mieszkaniu? Widać, że macie odmienne charaktery i potrzeby. I każde ciągnie w swoją stronę.
z perspektywy czasu, wiem, że to była zbyt szybka decyzja, ale zakochani są w stanie przezwyciężyć wiele, szkoda, że to mija

Cytat:
Napisane przez RenataR23 Pokaż wiadomość
No cóż wydaje mi się, że już go nie kochasz i szukasz argumentów (więcej znalazłaś przeciw) do zerwania z nim. Pamiętaj, że w każdym związku nie jest kolorowo, a życie to nie bajka, gdzie zdarzają się kłótnie, zazdrość, wkrada się rutyna itp co pisałaś w przeciw. Ja bym nie zerwała z takich powodów jakie napisałaś , ale to już Twoja decyzja, co zrobisz. Jeżeli go nie kochasz to zerwij z nim jak najszybciej i nie rób mu złudnych nadziei.
nie potrafię stwierdzić jednozncznie, że już go nie kocham, chociaż właśnie zdziwiło mnie to, że więcej argumentów, było przeciw, co mnie badziej przekonało... porównująć się do par znajomych- nie mamy co robić, nie mamy gdzie wychodzić, nie mamy współnych znajomych, nudzimy się coraz częściej razem- chyba nie ma naszej przyszłości

jeszcze trochę i tylko zostanie mi czytać "jak zerwać" byle jak najszybciej i nie robić nadziei

wolę chyba jednak spowolnić ten proces i zrywać jak najpowolniej- najpierw brak "tego czegoś" .... chyba wyjadę na parę dni do rodzinnego domu ( 25 km) i przemyślę i wróce z decyzją
overdumped jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując