Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-08, 09:21   #518
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
o cholera, ale mi narobiłaś stracha.......
Mysia, kciuki, niech się nawet nie wygłupia i wchłania.

ej ja nie chciałam nikogo straszyć, tylko uświadomić, żebyście dopilnowały ginów, bo jak widać są różni
jak nie macie takich objawów to wszytsko na pewno jest w porządku !

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
dzięki, ze przypomnialyscie na pewno się wybierzemy. tz nie widział, ja zaliczyłam w Chicago i bardzo polecam. trzeba rezerwować wcześniej?

dzięki, na razie temat karmienia to dla mnie czarna magia. zobaczymy co tam wyjdzie w tych Gliwicach. jutro biopsja i zabieram ze sobą laktator będę się doic w samochodzie...bo moje cyce raczej nie wytrzymają.

wieczorem faktycznie jest ich mniej, rano masakra. buzie i smoczek myjemy non stop. po każdym karmieniu przemywam. po spacerach tez, a i tak cholerstwo wychodzi. chyba z mleka i sliny. a czym smarujecie?

nie trzeba rezerwować, a w weekendy dzikie tłumy

my smarujemy oilatum krem, bo taki pediatra polecił, ale czytałam u podwojonej,że skład do dupy i kupię balneum intensiv teraz

my za 2 tygodnie na wesele idziemy w Krakowie więc stwierdziłam, że pojadę małego nakarmić, bo wolę na godzinę wyjść niż w kiblu odciągać i wylewać

my nie mmay dużego problemy z potówkami teraz, bo siedzimy w domu, za gorąco na spacery, a w domu tak z 24-26 się utrzymuje, młody fanem smoczka nie jest więc tylko mu się pod podbródkiem robią albo pojedyncze na twarzy

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ee to ja az tak daleko w domysłach nie poszlam potówki albo alergia - ale skoro jem prawie wszystko to ciężko byłoby ustalić na co, wiec to musza być potówki

łoo mamo, nie wpadłabym na to, ze to nie "oczyszczanie" po ciąży.
nie doszukuj sie alergii, twarz młodego wyglądała jak skaza białkowa, do tego łuszcząca się skóra za uszami, z jakąs wydzieliną fuuu i co, zmiana pielęgnacji i młody gładziutki jak pupa niemowlaka

wpadłabyś mi się skończył połóg w niecałe 2 tygodnie,a potem po kolejnych 2 zaczęłam plamić i tak miesiąc, więc na pewno by Cię to zaniepokoiło