2013-08-08, 08:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.
Neska,
Cytat:
ale mały miał dzisiaj dzień swira,...myślałam, że go zjem z bezradności... na szczęście już spi
|
ile razy ja tak mam
mój nieraz przechodzi sam siebie.
Madzia,
Cytat:
Z tego też powodu nie podam danych do tabelki i przepraszam że nie dałam tego wczoraj, ale po malowaniu plotu (którego nie moge skończy malować) po prostu padlam. A ni, sorry, jeszcze miałam prasowanie, wyobrażacie sobie prasowac w ten upal?
|
Podeślesz wymiarki w przyszłym tygodniu wierze że jesteś zabiegana prasowania nie zazdroszczę ale... pociesze Cię że ja też mam dziś prasowanko...
Cytat:
Z nas wszystkich i tak Najmniej ćwiczę
|
najmniej to ćwiczę ja 
Paulinko, ciesze się że nie było powikłań po szczepieniu, dzielna Lenka 
Cytat:
potem była kumpela z roczną córa i powiem Wam ze teraz to nie za fajne takie spotkania bo tamta krzyczy i piszczy a moja niunka się boi i placze i zamiast gadac to dzieci na zmiane uciszałyśmy
|
ile razy my tak mamy koleżanka ma córkę tydzień starszą niż Kamil... i tak zamiast pić kawę to latamy ja za swoim ona za swoją 
Madzia, Pualinka, u mnie też piwo ostatnio często w jadłospisie 
Katarzyno, witaj będzie Ci z nami miło 
Kasia,
Cytat:
Wiecie co wchodzę czasem na profil Ewci na Facebooku i jak widzę te zdjęcia dziewczyn to niedowierzam czy naprawdę można tyle zrzucić tylko ćwicząć ??????
|
wierze że można ale.... musi się chcieć a ja mam z tym problem 
Cytat:
Kochana ja staram się robić skalpel codziennie no i z dieta przez tydzień spadło 2,5 kg. to chyba działa
|
2,5 w tydzień? przecież to cudowneeeee....... 
Kasiu, śliczne masz dziewczynki i imiona mają urocze mówisz do małej czasem TOSIA? 
Katarzyno, masz gdzieś rozpiskę tej diety oczyszczajacej? Ja bym poszła do dietetyka ale mnie nie stać.
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------
Już Wam mówię co sponsorowało moją nieobecność 
we wtorek kuzynka zdała prawko po wielu próbach więc,.... wyrwałam się na impreze wróciłam do domu przed pierwszą w nocy ale było fajnie
w środę jak to w środę musiałam sprzątać bo był bałagan a potem przyechała moja chrzestna z dziećmi się pożegnać bo wylatują do Anglii więc siedzieliśmy przy basenie i potem grillek 
Dwa dni relaksu i imprezowania więc... nic wspólnego z dietą to nie miało.
Ale dziś się już postaram.
Auta dalej nie mamy, byliśmy z tą C5tką u mechanika i powiedział że wszystko ładnie prócz... wycieku z silnika. Może to być wina uszczelki i koszt jakieś 200zł albo leje się z silnika a wtedy od 2500zł w zwyż. Będziemy w sobote badać co to. Jak uszczelka to kupujemy to autko a jak silnik to absolutnie nie.
|
|