2013-08-08, 08:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Nosz ch.olerka!!!! znów mi całą wiadomość usunęło grr!!!
Blonde- ty bidocku! Daj znać jak będzie coś lepiej! Lekarz od razu
Gocha- współczuję tego stałego wstawania, po mojej bezsenności wiem co to znaczy;-)
Metko- ola boga, ale przegięcie z tą ceną! W życiu bym tyle nie dała. Już prędzej znajdziecie coś, co spełni wasze oczekiwania, albo będzie temu bliskie. A przypomnisz mi co takiego ma mieć w sobie to łóżko, że zdecydowaliście się na zamawianie? Wiem, że pisałaś, acz za chiny nie pamiętam;-)
A ja mam dziś dwa dobre newsy: wkroczyliśmy w 38 tc i to trzecia doba jak normalnie spałam i czuję się świetnie!!! Czyżby taka nagroda przed porodem?
A z teściową widzę, że wywołałam poruszenie;D Wiecie jak jest dziewczyny....niebawem Adaś się rodzi, nie wyobrażam sobie, żeby miała w naszym domu panować chora atmosfera i żeby teście nie mogli normalnie wnuka bez zgrzytu widywać. trzeba to było zamknąć. Ona pierwsza wykonała ten krok jadąc do nas autobusem 40km w 35 stopniach...a jak do mnie jest ktoś grzeczny to ja odpłacam tym samym. I może wreszcie coś ruszyło do przodu. Mnie ktoś musi strasznie na odcisk nadepnąć bym nie widziała szansy mediacji. Jestem tylko zdziwiona (mile), że to stało się już przed moim porodem.
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Onyksik- normalnie powiedziałabym, że wcześniej spacer, ale w tych upałach jest to ciężkie do wykonania, bo 19 to pierwsza ludzka godzina na takie rzeczy...mnie tam zaś się marzy, by Adaś tak późno chodził spać,a dłużej mi za to przesypiał rano, bo dla mnie godziny typu 5-6 to morderstwo;D Wrzuć kochana znów jakieś foteczki...uwielbiam was oglądać;-)
|